ساندویچ باز

دانشنامه عمومی

ساندویچ باز از یک تکه نان با یک یا چند لایه مواد غذایی بر رویش تشکیل می شود. برای تهیه این ساندویچ یک تکه تست یا نان تازه به کار می رود که مواد غذایی مختلفی مانند کره، پاته، پنیر، انواع مختلف کالباس از قبیل رست بیف، بوقلمون، ژامبون، بیکن، سالامی، زبان گاو، مورتادلا، هد چیز یا سوسیسهایی از قبیل بیروارست یا کابوناس، و سبزیجاتی از قبیل فلفل، گوجه فرنگی، تربچه، پیازچه و خیار بر رویش قرار می گیرد.
عکس ساندویچ بازعکس ساندویچ بازعکس ساندویچ بازعکس ساندویچ بازعکس ساندویچ بازعکس ساندویچ باز
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس