سالاد نیسوآز. سالاد نیسوآز ( تلفظ فرانسوی: ) ، یک سالاد فرانسوی است که از شهر نیس برآمده است. این سالاد به طور سنتی با گوجه فرنگی، تخم مرغ آب پز سفت، زیتون نیسواز و ماهی آنچوی یا ماهی تن تهیه می شود و با روغن زیتون سرو می شود. این سالاد در آغاز سدهٔ ۲۰ میلادی در سراسر جهان رواج یافته است و بسیاری از آشپزها آنرا تهیه و دربارهٔ آن بحث کرده اند.
آن را می توان به صورت سالاد ترکیبی و هم به صورت سالاد مخلوط سرو کرد. ماهی تن تازه پخته شده یا کنسرو شده ممکن است به آن اضافه شود. برای چند دهه، سنت گرایان و مبتکران در مورد اینکه چه موادی باید در این سالاد گنجانده شود اختلاف نظر داشته اند. سنتی ها سبزیجات پخته شده را حذف می کنند. این سالاد ممکن است شامل فلفل قرمز خام، موسیر، کنگر فرنگی و سایر سبزیجات خام فصلی باشد. لوبیای سبز خام برداشت شده در بهار، هنگامی که هنوز جوان و ترد است، ممکن است به آن افزوده شود. با این حال، لوبیا سبز و سیب زمینی پخته شده به طور معمول در انواع سالاد نیکوزی که در سراسر جهان محبوب است، سرو می شود.
نسخه ای که در اواخر سدهٔ نوزدهم در نیس شناخته شد، ترکیبی از گوجه فرنگی، ماهی آنچوی و روغن زیتون بود که به عنوان «غذای ساده برای افراد فقیر» توصیف می شد. [ ۱] با گذشت زمان، سایر مواد تازه و عمدتاً خام تهیه شده در نیس به سالاد اضافه شدند. دستورالعمل هنری هیرو در سال ۱۹۰۳ در کتابی به نام آشپزی در نیس ( به فرانسوی: La Cuisine à Nice ) شامل گوجه فرنگی، آنچوی، کنگر فرنگی، روغن زیتون، فلفل قرمز و زیتون سیاه بود، اما ماهی تن و کاهو را شامل نمی شد. سس آن هم شامل روغن زیتون، سرکه، خردل و سبزیجات معطر خرد شده بود. [ ۲]
بسیاری دیگر از سرآشپزها و نویسندگان غذا دستور العمل هایی برای سالاد نوشته اند. از جمله آنها دانیل بولود، [ ۳] آنتونی بوردین، ملیسا د عربی، [ ۴] هلن دروز، [ ۵] تایلر فلورانس، [ ۶] سیمون هاپکینسون، [ ۷] رابرت ایروین، [ ۸] گوردون رامسی، [ ۹] نایجل اسلاتر، [ ۲] دلیا اسمیت، [ ۱۰] مارتا استوارت، [ ۱۱] مایکل سیمون[ ۱۲] و آلیس واترز می باشند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفآن را می توان به صورت سالاد ترکیبی و هم به صورت سالاد مخلوط سرو کرد. ماهی تن تازه پخته شده یا کنسرو شده ممکن است به آن اضافه شود. برای چند دهه، سنت گرایان و مبتکران در مورد اینکه چه موادی باید در این سالاد گنجانده شود اختلاف نظر داشته اند. سنتی ها سبزیجات پخته شده را حذف می کنند. این سالاد ممکن است شامل فلفل قرمز خام، موسیر، کنگر فرنگی و سایر سبزیجات خام فصلی باشد. لوبیای سبز خام برداشت شده در بهار، هنگامی که هنوز جوان و ترد است، ممکن است به آن افزوده شود. با این حال، لوبیا سبز و سیب زمینی پخته شده به طور معمول در انواع سالاد نیکوزی که در سراسر جهان محبوب است، سرو می شود.
نسخه ای که در اواخر سدهٔ نوزدهم در نیس شناخته شد، ترکیبی از گوجه فرنگی، ماهی آنچوی و روغن زیتون بود که به عنوان «غذای ساده برای افراد فقیر» توصیف می شد. [ ۱] با گذشت زمان، سایر مواد تازه و عمدتاً خام تهیه شده در نیس به سالاد اضافه شدند. دستورالعمل هنری هیرو در سال ۱۹۰۳ در کتابی به نام آشپزی در نیس ( به فرانسوی: La Cuisine à Nice ) شامل گوجه فرنگی، آنچوی، کنگر فرنگی، روغن زیتون، فلفل قرمز و زیتون سیاه بود، اما ماهی تن و کاهو را شامل نمی شد. سس آن هم شامل روغن زیتون، سرکه، خردل و سبزیجات معطر خرد شده بود. [ ۲]
بسیاری دیگر از سرآشپزها و نویسندگان غذا دستور العمل هایی برای سالاد نوشته اند. از جمله آنها دانیل بولود، [ ۳] آنتونی بوردین، ملیسا د عربی، [ ۴] هلن دروز، [ ۵] تایلر فلورانس، [ ۶] سیمون هاپکینسون، [ ۷] رابرت ایروین، [ ۸] گوردون رامسی، [ ۹] نایجل اسلاتر، [ ۲] دلیا اسمیت، [ ۱۰] مارتا استوارت، [ ۱۱] مایکل سیمون[ ۱۲] و آلیس واترز می باشند.
wiki: سالاد نیسوآز