سالاد تاکو یک غذای تکس - مکس است که ترکیبی از مواد مورد استفاده در تاکوهای تکس - مکس است. منشأ این غذا در تگزاس در دهه ۱۹۶۰ بود.
این سالاد با پوسته تورتیلای آرد سرخ شده پر شده با کاهوی ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده، پنیر چدار خرد شده، خامه ترش، گواکاموله و سالسا سرو می شود. این سالاد با گوشت تاکو ( گوشت چرخ کرده ) ، مرغ یا لوبیا خرد شده چاشنی شده و/یا برنج اسپانیایی برای گیاهخواران پر می شود.![عکس سالاد تاکو](//img.abadis.ir/wikis/6/6DE301A1D6714141.webp)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین سالاد با پوسته تورتیلای آرد سرخ شده پر شده با کاهوی ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده، پنیر چدار خرد شده، خامه ترش، گواکاموله و سالسا سرو می شود. این سالاد با گوشت تاکو ( گوشت چرخ کرده ) ، مرغ یا لوبیا خرد شده چاشنی شده و/یا برنج اسپانیایی برای گیاهخواران پر می شود.
![عکس سالاد تاکو](http://img.abadis.ir/wikis/6/6DE301A1D6714141.webp)
wiki: سالاد تاکو