سالاد تاکو

دانشنامه عمومی

سالاد تاکو یک غذای تکس - مکس است که ترکیبی از مواد مورد استفاده در تاکوهای تکس - مکس است. منشأ این غذا در تگزاس در دهه ۱۹۶۰ بود.
این سالاد با پوسته تورتیلای آرد سرخ شده پر شده با کاهوی ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده، پنیر چدار خرد شده، خامه ترش، گواکاموله و سالسا سرو می شود. این سالاد با گوشت تاکو ( گوشت چرخ کرده ) ، مرغ یا لوبیا خرد شده چاشنی شده و/یا برنج اسپانیایی برای گیاهخواران پر می شود.
عکس سالاد تاکو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس