ریسترتو همان اسپرسو می باشد در حجم و اندازه کوچکتر و غلیظ تر مشابه اسپرسو می باشد که معنای اسپرسوی کوچک شده نیز تعبیر می شود. تلخی بیشتر از ویژگی های این نوشیدنی می باشد. یک فنجان ریسترتو ۲۰ میلی لیتر است. در واقع بزرگ ترین تفاوت اسپرسو و ریسترتو در حجم است. به طور کلی فرایند زمان عصاره گیری و حجم در ریسترتو کوتاه تر است.
از نظر حجمی دو فنجان قهوه ریسترتو برابر یک فنجان اسپرسو می باشد . به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصاره گیری کنیم ؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم ، ریسرتو به دست می آید ، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم ، اسپرسو به دست می آید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم ، لانگو به دست می آید .
• قهوه عربی
• قوری موکا
• باریستا
• قهوه ترک
• اسپرسو
• آشپزی ایتالیایی
• اسپرسو
• قهوه در ایتالیا
• قهوه
• کافئین
• نوشیدنی های ایتالیایی
• نوشیدنی های داغ
• نوشیدنی های قهوه دار
• وام واژه های ایتالیایی
• مقاله های نیازمند ارجاع های اضافی
• همه مقاله های نیازمند ارجاع های اضافی
• الگوهای درگاه با درگاه های ناموجود
• صفحه های حاوی الگوی درگاه خالی
• داده های کتابخانه ای با ۰ عنصر
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاز نظر حجمی دو فنجان قهوه ریسترتو برابر یک فنجان اسپرسو می باشد . به عنوان مثال اگر میزان ۲۰ گرم پودر قهوه را درون پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز بریزیم و عصاره گیری کنیم ؛ اگر ۲۰ گرم عصاره بگیریم ، ریسرتو به دست می آید ، اگر ۴۰ گرم عصاره بگیریم ، اسپرسو به دست می آید و اگر ۶۰ گرم عصاره بگیریم ، لانگو به دست می آید .
• قهوه عربی
• قوری موکا
• باریستا
• قهوه ترک
• اسپرسو
• آشپزی ایتالیایی
• اسپرسو
• قهوه در ایتالیا
• قهوه
• کافئین
• نوشیدنی های ایتالیایی
• نوشیدنی های داغ
• نوشیدنی های قهوه دار
• وام واژه های ایتالیایی
• مقاله های نیازمند ارجاع های اضافی
• همه مقاله های نیازمند ارجاع های اضافی
• الگوهای درگاه با درگاه های ناموجود
• صفحه های حاوی الگوی درگاه خالی
• داده های کتابخانه ای با ۰ عنصر
wiki: ریسترتو