رژیم گروه خونی

دانشنامه عمومی

رژیم گروه خونی ( به انگلیسی: Blood type diet ) ، نوعی رژیم غذایی تغذیه ای است که توسط دکتر «پیتر ج. د. آدامو» ( Peter J. d'Adamo ) ، در کتاب «بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید» توضیح داده شده است. بر طبق نظریه دکتر آدامو، رژیم غذایی بر اساس نوع گروه خونی مهم ترین عامل در تعیین یک رژیم غذایی سالم است. دکتر آدامو رژیم غذایی مجزایی برای هر نوع گروه خون توصیه می کند. [ ۱]
«پیتر ج. د. آدامو» پزشک و متخصص درمان به روش های طبیعی و محققی بین المللی است. کتاب اول وی، «بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید» از زمان چاپ به مدت سه سال متوالی در لیست کتاب های پر فروش سال بوده و به بیش از چهل زبان مختلف ترجمه گردیده است. دکتر آدامو مدرک دکترای «درمان به روش های طبیعی» ( Naturopathic Doctorate ) خود را در سال ۱۹۸۲ از کالج باستیر واقع در سیاتل، واشینگتن کسب کرد. دکتر آدامو طی تحقیقاتش بر روی گروه خون و تغذیه، و درمان بیماری ها به روش های طبیعی از سوی انجمن پزشکان به عنوان پزشک نمونه سال ۱۹۹۰ میلادی شناخته شده است. در سال ۱۹۹۹ میلادی، کتاب «بر اساس گروه خون خود تغذیه کنید» از سوی صنایع کشور آمریکا به عنوان یکی از ده کتاب تأثیرگذار بر سلامت معرفی گردید، و دکتر آدامو به عنوان یکی از جذاب ترین نویسندگان کتاب های سلامتی شناخته شد. در سال ۲۰۰۱ میلادی دکتر آدامو انستیتوی بررسی افراد بر اساس شخصیت را تأسیس نمود ( IFHI ) . در سال ۲۰۰۳ میلادی دکتر آدامو اولین کنفرانس IFHI را به همراه ارائه مدرک برگزار نمود و پس از آن، این کنفرانس هر شش ماه یکبار برگزار می شد، که در طی کنفرانس وی به عنوان سخنگوی اصلی سخنرانی می نمود. از سال ۲۰۰۹ میلادی، دکتر آدامو در دانشگاه بریج پورت مسئولیت تأسیس و نظارت بر اولین دوره مداوای فرد بر اساس درمان های طبیعی را بر عهده داشته است. [ ۲]
دکتر آدامو در سراسر کتاب هایش از تحقیقات محققان زیست شیمی و گلیکوبیولوژی ( زیست شناختی قندها ) یاد کرده و بر این باورست که تحقیقات آن ها از نظریه او پشتیبانی می کنند. اما توافق عام در میان متخصصان تغذیه، پزشکان و دانشمندان این است که نظریه دکتر آدامو با شواهد علمی پشتیبانی نشده است. دکتر آدامو بر این باورست که نوع گروه خونی، کلید توانایی بدن انسان برای شناسایی خود از غیر خود است. او معتقد است که لکتین موجود در غذاها با هر گروه خونی و با توجه به وضعیت سکرتور ( مترشحه ) هر فرد واکنشی مختلف ارائه می دهد. وی در بخش هایی از کتاب «تغذیه مناسب بر اساس گروه خون» به این موضوع اشاره دارد که لکتین هایی که با آنتی ژن های مختلف هر چهار گروه خونی تعامل دارند، در واقع ناسازگار و مضر هستند. به همین دلیل، انتخاب غذاهای مختلف و سازگار با هر گروه خونی، برای به حداقل رساندن این واکنش ها با لکتین، بسیار مهم است. [ ۳]
عکس رژیم گروه خونی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران