رویا

/rowyA/

مترادف رویا: احلام، خواب، نوم، واقعه

متضاد رویا: بیداری، یقظه

معنی انگلیسی:
daydream, fantasy, reverie, vision, growing

فرهنگ اسم ها

اسم: رویا (دختر) (عربی) (طبیعت) (تلفظ: ro’yā) (فارسی: رؤيا) (انگلیسی: roya)
معنی: آنچه که انسان در خواب ببیند، آرزوهای شیرین، روینده، خواب، آنچه در خواب بینند، ( به مجاز ) چهره ی زیبا و مطلوبی است که در عالم خواب دیده شود، رؤیا، مجموعه ای از تصاویر، افکار، و احساسات که در حالت خواب بطور غیرارادی از ذهن می گذرد، آنچه واقعیت ندارد و فقط در عالم خیال می یابد
برچسب ها: اسم، اسم با ر، اسم دختر، اسم عربی، اسم طبیعت

لغت نامه دهخدا

رؤیا. [ رُءْ ] ( ع اِ ) خواب دیدن. ( دهار ) ( المصادر زوزنی ) ( تاج المصادر بیهقی ). خواب که دیده شود. ج ، رُؤی ̍. ( منتهی الارب ). آنچه در خواب بینند. ج ، رؤی. ( از آنندراج ) ( از غیاث اللغات ) ( ناظم الاطباء ) ( از اقرب الموارد ). هرآنچه در خواب بینند. بخجج. تیناب. بوشپاس. گوشاسب. ( ناظم الاطباء ). حلم. واقعه. در عالم خواب دیدن. گوشاسب.بوشاسب. آنچه در خواب دیده شود. ( یادداشت مؤلف ).
- رؤیای صادقه ؛ یعنی خوابهایی که درست و مطابق با واقع است و بالجمله آنچه انسان در خواب بیند اگر مطابق با واقع باشد رؤیای صادقه گویند. کاشانی گوید: نفس در اتصال به نفوس فلکی نقوشی در وی مرتسم می گردد و به حوادث آینده علم پیدا می کند و این معنی هم در عالم خواب دست می دهد و هم در بیداری. آنچه در خواب باشد رؤیای صادقه و آنچه در بیداری باشد مکاشفه و آنچه مابین نوم و یقظه دست دهد، خلسه گویند و این نقوش اگر در عالم خواب منقش گردد، آنچه معلول امور مزاجی و مادی باشدنه بواسطه اقتباس از مبادی عالیه آن را اضغاث و احلام نامند و آنچه از مبادی عالیه باشد که کشف و شهود گویند و روایت است که «اول ما بدء برسول اﷲ من الوحی الرؤیا الصادقة فی النوم » و این رؤیا جزیی از نبوت است و در مورد حضرت ابراهیم فرمود: «قد صدقت الرؤیا». ( قرآن 105/37 ). ( فرهنگ مصطلحات عرفاء سجادی به نقل از کشاف و مصباح الهدایة ). || نیک تاریکی. ( ناظم الاطباء ). جاء حین جُن َّ رؤیا و رأیا؛ یعنی هنگامی که تاریکی درآمیخته و او را از دیدن پوشیده بود. ( از اقرب الموارد ).

رویا. ( نف ) روینده و هر چیز که از زمین روید. ( ناظم الاطباء ) ( برهان ). روینده. ( انجمن آرا ) ( آنندراج ) :
قیاس از درختان رویا چه گیری.
خاقانی.
ز یک چشمه رویا شده دانه شان
دو چشمه شده آسیاخانه شان.
نظامی.

رویا. ( سریانی ، اِ ) اسم سریانی عنب الثعلب است. ( از اختیارات بدیعی ) ( تحفه حکیم مؤمن ). رجوع به عنب الثعلب شود.

رویا. ( از ع ، اِ ) رؤیا. ( ناظم الاطباء ) ( از برهان ). رجوع به رؤیا شود.

فرهنگ فارسی

روییدن
( اسم ) آنچه که انسان در خواب بیند . یا رویای صادق ( صادقانه ) حقایقی که پارسایان در خواب بینند . توضیح : حقایقی را که در خواب بینند رویای صادقه گویند و آنچه که در بیداری دست دهد مکاشفه گویند و آنچه که ما بین خواب و بیداری دست دهد خلسه گویند .
روئ یا

فرهنگ معین

(رُ ) [ ع . رؤیا ] (اِ. ) آن چه انسان در خواب بیند.

فرهنگ عمید

۱. روینده.
۲. آنچه از زمین می روید، مانند گیاه، آنچه رشد و نمو می کند.

دانشنامه عمومی

رویا (استان سلیزیا سفلی). رؤیا ( به لهستانی: Ruja ) یک روستا در لهستان است که در گمینا رؤیا واقع شده است. [ ۱]
عکس رویا (استان سلیزیا سفلی)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

رؤیا
مجموعه ای از رویدادها و تصاویر که از طریق ذهن در خواب ادراک می شوند. کارکرد رؤیا نامعلوم است، اما زیگموند فروید آن را تحقق آرزوها می پنداشت (کابوس ها رؤیای ناقص ناشی از ترس از تکانه های سرکوب شده اند). رؤیاها در دوره های حرکت سریع چشم (REM) در خواب روی می دهند؛ زمانی که قشر مخ، تقریباً، مانند ساعات بیداری فعال است. رؤیاها تقریباً یک پنجم زمان خواب را تشکیل می دهند. در صورت بالابودن سطح استیل کولین (مادۀ شیمیایی انتقال دهندۀ تکانه های عصبی) رؤیاها در اوایل خواب ظاهر می شوند، و موجب بی خوابی، سردرگمی، و افسردگی می گردند. پیشگیری از دیدن رؤیا، مثلاً با مصرف قرص های خواب آور، نتایج ناخوشایند مشابهی دارد. در فضای علمی قرن ۱۸ اعتقاد به نقش رؤیاها در پیشگویی آینده، اعتبار خود را از دست داد. خواب دیدن روشن زمانی روی می دهد که فرد از خواب دیدن خود آگاه است و تا حدودی می تواند رویدادها را کنترل کند. تقریباً ۶۰ درصد افراد بالغ خواب روشن می بینند و در ۱۶ درصد آنان این تجربه هر ماه تکرار می شود. در حکمت قدیم، رؤیا به هر آنچه در خواب دیده می شود؛ نیز هر آنچه در بین خواب و بیداری، یعنی در حالت خلسه دیده شود، اطلاق می شود. نفس انسانی در هنگام خواب به جهت دوری از تعلقات حسی صوری را می بیند که منشأ آن اموری از این دست است: ۱. مشاهدات روزمره، که در عالَم خواب گاه با صوَر اصلی جلوه گر می شود و گاه به واسطۀ قوۀ متخیله صورت عوض می کند؛ مانند رؤیت دشمن به صورت مار. ۲. آمال و آرزوهایی که ذهن انسان را اشغال کرده و گاه قوۀ متخیله نیز در آن تصرّف می کند. ۳. اختلال مزاج که مثلاً غلبۀ سودا در بدن موجب رؤیت رنگ های سیاه و جنگ می شود. ۴. صفای نفس، که در این صورت نفس انسانی به جهت اتصال به عالم ملکوت و مبادی عالیه وقایعی را مستقیم می بیند و یا با تصرف قوۀ متخیله با صورتی خاص آن را درمی یابد که در صورت نخست نیاز به تعبیر ندارد و در صورت اخیر نیازمند تعبیر و تأویل است. این گونه رؤیاها شبیه به وحی و حاکی از حوادث آینده یا حقایق دیگر است. و نمونه های آن را هرکس در زندگی خود یا اطرافیان به دفعات دیده یا تجربه کرده است. نیز ← خوابگزاری؛ رؤیای صادقه؛ خواب

جدول کلمات

خواب

مترادف ها

vision (اسم)
بینایی، الهام، خیال، بصیرت، تصور، دید، وحی، منظره، رویا

فارسی به عربی

رویة

پیشنهاد کاربران

واژه dream با تلفظ دریم به زبان انگلیسی و Traum با تلفظ تِراوم به زبان آلمانی معادل واژه ی رویا یا روئیا به زبان فارسی می باشند.
I have a strang dream
Ich habe einen merkwuerdigen Traum
من یک رویای عجیب و غریب دارم به شکل زیر :
...
[مشاهده متن کامل]

کلیه نفوس مجرد یا من های افراد انسانی ( منجمله نفوس مجرد یا من های نباتات و حیوانات مفید ) که از زمان پیدایش انسان روی کره ی زمین تاکنون از مادر متولد شده و مرده اند و نفوس مجرد یا من های کلیه ی افراد انسانی که تا پایان انقراض کامل نسل انسان در منظومه شمسی، هنوز از مادر متولد نشده اند، هم در این دنیا و هم در شش دنیای دیگر، هم اکنون در لحظه ی جاودانه ی حال در نفس مجرد یا من واحد و بیکران خدای حقیقی و واقعی در خواب سنگین، ژرف و شیرین به سر می برند و بموازات آن در طی حالت برزخ به کمک حواس، غرایز ، قوای ادراکی فهم و عقل ، احساسات ، افکار ، خیالات و تصورات روشن وی از مشاهده و تجربه عشق و زندگی رویائی و توانائی و دانائی و هنرمندی و دانش کامل با کمیت و کیفیت بهشت برین برخورداند و آن حالت برزخی برای هرکدام از آنها تا لحظه ی بسته شدن نطفه در رحم مادر و بیداری و تولد دوباره در دنیای های هفتگانه خاص و ویژه ی خویش ادامه خواهد یافت و کلیه نفوس یا من های افراد انسانی ( منجمله نباتات و حیوانات مفید ) که در حال حاضر در قید حیات یا زندگی دنیوی اند در لحظه ی مرگ کالبد تثلیثی مادی روانی روحی در بستر امن و ساکن و پیوسته و فراگیر زندگی بخش جان به خواب سنگین، ژرف و شیرین فرو خواهند رفت و در کنار و در بین کلیه ی گذشتگان و آیندگان دنیوی خود ( که هنوز از مادر متولد نشده و شناخته شده نیستند ) از همان عشق و زندگی و توانائی و دانائی و هنرمندی و دانش کامل رویائی با کمیت و کیفیت بهشت برین برخوردار خواهند گردید و هر کدام تا لحظه ی بسته شدن مجدد نطفه در رحم مادر و بیداری و تولد دوباره در همین دنیا در مداری برتر، از آن حالت بهشت برینی برخوردار خواهند گردید و آنهم بطور مطلق مستقل از کلیه پندار ها، گفتار، رفتار ها یا اعمال نیک و بد دنیوی و بدون کوچکترین تبعیض و استثنائی بین افراد انسانی. هدف غائی یا نهائی این سفر بسیار طولانی و دایره وار دنیوی، مقطعی، نزولی و صعودی محتوای کیهان یا جهان بین دو بهشت برین متوالی یعنی بین مبدء و معاد حقیقی و واقعی ( منظور مبدا و معاد از دیدگاه علمی و نه دینی ) بازگشت به همان حالت آفرینش اولیه در نهایت کمال ایده آل خوبی و زیبایی، اعتدال و نظم و هماهنگی با کمیت و کیفیت بهشت برین می باشد و نه حضور انسان در دادگاه عدل الاهی بر اساس حکمت های موسائی و ایسائی و محمّدی و بودائی و زرتشتی و اعم و ذالک. از دیدگاه فردی من ( با نام های مستعار قدیمی از قبیل قندی، فی فی، شادینه، ویانه . . . . ) صراط های مستقیم یا راه های راست پیشنهاد شده توسط این حضرات یا این انسان های به اصطلاح کامل فقط شرح و توضیحات خیالی - اوهامی صراط مستقیم یا راه راست این طبیعت و راه واحد و یگانه ی خدای حقیقی و واقعی بوده اند و نه بیان حقیقی، منطقی، فهمانی، عقلانی و علمی آن. مسیر این شاهراه کلی دایره وار است و بصورت یک خط به شکل 《دنیا - برزخ - آخرت 》نمی باشد. لذا بینش ها و باور های متناقض ادیان ابراهیمی یعنی یهودیت و مسیحیت و اسلام، مبنی بر اینکه این عشق و زندگی دنیوی فقط یکبار اتفاق میفتد و بازگشت به این دنیا پس از مرگ محال و غیر ممکن میباشد، بینش ها و باور های خیالی - اوهامی یعنی غیر حقیقی و بریده از واقعیت اند و مخالف محتوای حکمت، علم، قدرت ، صنع یا هنر، کار، امر و اراده و خواست و کلام مطلق و بیکران خدای حقیقی و واقعی می باشند.
در پایان کلام کودکانه امروز خود لازم به اشاره می دانم که وعده های بهشت و جهنم از طرف خدای حقیقی و واقعی به امر و خواست وی به انسان داده نشده اند بلکه از طرف بنیانگذاران آئین ها و ادیان و مخترعین یوغ های سنگین و سبک شرایع آئینی و دینی به عنوان دو ضمانت نامه سفت و سخت اجرائی در دفاع جانبازانه از آئین و دین و حفظ یوغ شریعت بر دوش پیروان در عمل با هدف، قصد، نیت، انگیزه ی باطنی و آرزوی پنهانی زنده نگه داشتن نام و نشان و اثر خویش پس از مرگ بطور جاودانه در ذهن و زبان و خط و خاطره ی انسان بخصوص پیروان و به ویژه در حافظه تاریخ . آئین یکتاپرستی هم از طرف خدای حقیقی و واقعی به امر و خواست وی و از آسمان نازل نشده و بر هستی و وجود انسان آئینی و دینی تحمیل نگردیده بلکه بر خاسته از دل و زمینه های دوران حاکمیت آیین های بت پرستی بوده و لذا هیچ تهفه بدرد بخوری به حال انسان نبوده و هیچ چیز دیگری نمی باشد غیر از فرزند راستین و غیور و جسور، وارث برحق، ادامه دهنده ی راه و کمال نهائی جمیع آئین های بت پرستی. انسان هیچگاه و هرگز نمی تواند به اندازه ی یک پر ناچیز کاه بر روی یکی از تصمیمات خدای حقیقی و واقعی کوچکترین اثری بگذارد. نکته ی بسیار مهم تر اینست که هیچ موجود دیگری چه شهودی و چه غیبی غیر از خدای حقیقی و واقعی نه وجود دارد و نه میتواند وجود داشته باشد. در عوض خدای لفظی، واژه ای، کلمه ای، مقوله ای، مفهومی و ایده ای با نام های گوناگون در زبان های مختلف انسانی از دیدگاه آئین و دین و فلسفه و عرفان و منجمله بیخدائی آتئیستی، فقط در زبان و خط و فهم و عقل محدود و ناقص انسانی از موجودیت برخوردار ست و در خارج از آنها هیچگونه مصداق و مثال بیرونی ندارد. خود خدای حقیقی و واقعی هیچ چیز دیگری نمی باشد غیر از محیط و محتوای هرکدام از گیتی ها یا کیهان ها و یا جهان های متناهی، مساوی، موازی و بیشمار و در محتوای هرکدام از آنها دارای هفت سیما یا چهره و یا جمال و جلال کلی می باشد بصورت هفت سامان یا نظام کلی کوانتمی در قالب هفت عالم یا دنیا به شکل آسمان ها و زمین های هفتگانه و هرآنچه که بین آنهاست که هرکدام به یک سهم مساوی با هم و در طول هم و پشت سر همدیگر از حق به ظهور رسیدن و پیدایش و کثرت و تجربه و سپری نمودن زندگی های کلی و جزئیاتی دنیوی خاص و ویژه خویش برخوردار می باشند و هرکدام دارای عالم یا حالت برزخ خواص و ویژه ی خود می باشند. این هفت عالم برزخ هم اکنون یعنی در لحظه جاودانه حال بطور همزمان و ادغام در هم بصورت یک عالم کلی و غیبی در همین جا موجودند. این عالم کلی و غیبی در طول این سفر دایره وار همیشه حائل بین مبدء و معاد حقیقی و واقعی یعنی حائل بین دو بهشت برین متوالی خواهد بود و نه حائل بین دنیا و آخرت. اما هر کدام از برزخ های هفتگانه در طول این سفر همیشه حائل بین لحظه ی مرگ و لحظه ی تولد دو باره در مداری برتر از قبل در دنیا های هفتگانه خاص و ویژه خویش خواهند بود و آنهم هرکدام در طول این سفر نه فقط یک یا صد و یا هزار و یکبار بلکه هرکدام دقیقا به تعداد یک هفتم کلیه حلقه های زنجیره دایره وار علت و معلول.
ز بند و کمند عشق تو ای یار ای آفریدگار هیچ امید رهایی و رستگاری نیست رو به آسمان و دست به دعا/ کجا و کی توانند گریزند این مخلوقات ناچیز زین داغ های زیبا و معجزه آسا نهاده بر سر و دل و دست و پا/ تو نیافریده ای مارا بهر طاعت و بندگی یا به لسان قرآن الا یعبدون/ بلکه تا کنی مارا وان هم نه سان ماریا مادر ایسا یا مریم عذرا/ الا یعنی بلکه یا مگر کنی به معرفت کامل ابعاد فراوان و بیکران خویش هدایت و رهنمون مارا/ تا سهیم نمائی و شریک گردانی در عشق و زندگی بی آغاز و بی پایان، لایزال و جاودانه خویش مارا/ لذا شیخا گر خود نمی خواهی دست کم بگذار که دیگران رسند به سعادت های نسبی دینوی در همین جا و حال درین زمان و مکان/ در عوض پیشکش خود و جمیع گذشتگان و حال و آیندگانت باد انشاالله کلیه سعادت های برزخی و اخروی در لازمان و لامکان/ حدیث از مطرب و می گو و راز دهر کمتر جو/ که کس نگشود و نگشاید به حکمت این معما را/ حافظا!!!؟ / بیا تا پیاله ای از شراب کودکانه این حکیمک نوشیم در همین جا و حال بر گرد این میز زرین/ که به قول سخنان شیرین خود نمونه اش را نیابی در قنات کوثر و جویبار زمزم در بهشت برین / باده های دُرد آلود دنیوی چون خسرو و شیرین و فرهاد، لیلی و مجنون، شمس و جلال تان کنند/ گر صافی و برزخی و ملکوتی گردند وانگه فقط این کودک دادند و خدا که چون و مون تان کند/. .

رویا اتفاقی است که در خواب رخ میدهم و همچنان ارزوی رسیدن به رویاهایما را داریم
رویا اتفاقی است که هنگام خواب رخ میدهم و همچنان ارزوی به ان رسیدن در دل همه است
توجیه از وجه آمده و توضیح آنرا دوستان دادند اما برابر وجه ؛ روی می شود که از روییدن آمده ( یعنی صورت ؛ سمت ) که بعد ها از روییدن ؛ رویش ( صورت یافته = رشد ) رویا ( روی آ = بسیار صورت یافته = هر آنچه که چند وجه ایی باشد ) و . . . ساخته شد پس وجه دقیقا برابر روی است از اینرو
...
[مشاهده متن کامل]

وجه = روی مثال = وجه مشترک این دو = روی مشترک این دو
موجه / توجیه = رویین ( چیزی که روی و وجه و صورت دارد ) و چون همانند رویین تن = چیزی ک تن را صورت میبخشد و میپوشاند و سمت و سو به آن میدهد حالت دفاعی ایجاد میکند میتواند برای توجیه که اثر دفاعی در کلام دارد بهره برداری شود
||||||||| روییزه = روی ایزه ( برابر is لاتین به چم شدن و هست بکار میرود همچون پاکیزه / دوشیزه و . . . ) = صورت شده ( توجیه و موجه )
اقدام موجه انجام داد = کار رویین انجام داد ( کاری ک اثر دفاعی و قابل قبول در برابر آسیب دارد )
رویش = چند وجهی شدن ک نشان از رشد دارد.
رویارویی = وجه به وجه = مقابل هم شدن ( نشان دیگری که وجه روی می شود و از روییدن آمده ) = رخ به رخ شدن

تیناب
در اصل رویا به معنای محال و دست نیافتنی است
خواب. . .
اینجانب رویایی دیدم قبل ازازدواج بعدازچندهفته ازدواج ازمحلی گذشتم که اصلا ندیده بودم،
وبرای اولین بارمیدیدم،
ولی مشخصات ان گذرگاه خیلی برام آشنا بودوقتی به ذهنم فشاراو ردم.
...
[مشاهده متن کامل]

یادم آمدکه آنجا رابا تمام کوه هاودشت وسیع اش رادررویاهام دیدم
ــــــــــــــــــــ
باسپاس ازمدیریت سایت آبادیس
ودرودهابردکتر علی وردی پناه
که درباب رویا مفصل توضیح دادند. .
ازهمه دوستان دعوت میشودبه برنامه زندگی پس اززندگی درانستا گرام یاکانال تلگرام مراجعه کنند
وشب های ماه رمضان قبل ازافطار ازشبکه چهارکه جدیدابرای اولین بارتودنیانوددرصدازمردم تماشا ودرانتظارپخش

کتاب رویا دریچه ای بسوی ابدیت دارد بارمعنویت
ز هر کس دارد تجربه رویادارد حکایت
پارسی ز رویا آید قصه آینده در روایت
ز رویا پریشان نگرانی همه دارند شکایت
رویا
همتای پارسی رویا، واژه ی زیبای پارسی تیناب است.
رویا، رؤیا: خواب، خیال
تخیل زیبا من دقیقا مثل اسمم هستم
رویا یعنی خواب وقتی اسم رویا رو میشنوم ی حس آرامش بخش پیدا میکنم من اسمم رویا یقوربون هرکی اسمش رویاست
یعنی خواب دختر زیبا ببینی با هاش ازدواج کنی
اسم دختر تو رویا ستایش دهه70 هست که من با هاش ازدواج میکنم💗💗💗💗
من پر این تارنما در جستجوی برابر واژه ی �رؤیا� بودم ، با شگفتی بسیار روبرو شدم از دیدگاه های گوناگون مردمی مه هر کسی سر خود ویمندی ( تعریفی ) از برداشت و دریافت خود از برابر پارسی این واژه به نمایش می
...
[مشاهده متن کامل]
گذارد بی آنکه پژوهشی در باره ریشه و ویمند این واژه انجام دهد، و من لسیار شگفت زده هستم که آبادیس ! آیا دیدگاه هایاین هموندان را موشکافانه بررسی می کند؟

رویا دریجه ای به سوی ابدیت است و خداوند متعال رویا را سایه ای از مردن می داند که روح موقت از بدن جدا می شود و آینده ای که هیچ گونه تجربه ای از آن ندارد به وضوح می بیند و آن واقع بعد از مدتی در آینده اتفاق می افتد واین رویا در زندگی همه به شکلی بروز کرده است
...
[مشاهده متن کامل]

کسانی هم بوده اند که خواب رفتگان خود را دیدن و شرایط انها را در سرای دیگر به وضوح دیده اند من خودم پدر ومادر خود را در رویا به وضوح در ان سرا دیدم وخواب شهیدی را که از شهادتش هیچ آگاهی نداشتم که شهید شده بود که شرایط روحی بسیار زیبا و خوشایند در ان سرا داشت
یا افرادی که بعد از بستری در یک بیمارستانه مرگ موقت داشته اند و به آن سرا رفته اند و باز گشت به جسم خود داشته اند وقتی در سوئد درس می خواندم در تلویزیون سوئد بر نامه ای پخش شد که افرادی موقت به سرا دیگر رفته بودن و پدر و مادر و دوستان خود را انجا دیده بودن و از احوال آنان را کامل شرح می دادند و بعداز مدتی دو باره به همان کانال که رفته بودن به جسم خود باز گشتن
تناسخ یک دید عامیانه می باشد که نه منطق نه عقلی نه مسائل روانشناسی انطباق دارد چطور می شود یک انسان با عمل وافکار وتلاش روح خود را تکامل دهد و ملکه شخصیت خود را شکل دهد و باز به شکلی در جسم دیگر در جسم دیگر از صفر شروع کند هیچ ادیان و منطقی ان را تعهید ن خواهد کرد عرفانهای نو ظهور که ریشه ان از هند و چین و شرق آسیا ریشه می گیرد که در حدود ۳۵۰۰ سال قبل شکل گرفته و وزایده افکار با فقر دانش در ان زمان بوده است
امروز جامعه لیبرالیسم وکاپیتالیسم برای خلا معنوی جامعه به عنوان یک ابزار استفاده می کنند
حتی با این روش به جامعه ای که دارای ادیان الهی می باشند ترویج می دهند تا انسانها را از مسائل شرعی خود بدور نگهدارند
یک عرفان سکولار که هیچ تعهدی نسبت به نماز روزه بهشت وجهنم او هدا ندارد
قران سریعا می گوید کسانی که ایات ما را انکار و تکذیب می کنند به غذاب گرفتار خواهند شد

رویا عبارت است از ادامه راه روزانه و راه های گذشته در تاریکی. نفس مجرد انسان بهمراه زندگی همیشه از دو فاز برخوردار می باشند ؛ یکی بیداری و دیگری خواب. فاز بیداری از لحظه بسته شدن نطفه در رحم مادر آغاز می گردد و در لحظه مرگ به پایان می رسد و طول آن برابر با طول عمر هرفرد انسانی می باشد. فاز خواب از لحظه مرگ آغاز میگردد و تا لحظه بسته شدن دوباره نطفه در رحم مادر و در همین عالم ادامه می یابد و طول آن برای همه افراد انسانی و در کلیه اعصار بطور مطلق مساوی خواهد بود، نه یک ثانیه بیشتر یا کمتر و همیشه مساوی خواهد بود با هفت برابر طول عمر کلی کیهان یعنی هفت برابر فاصله زمانی بین دو وحدت دمایی و وقوع دو مه بانگ متوالی . این عالم بعد از وقوع مه بانگ هشتم دوباره در سطحی کمال یافته تر از حالت فعلی از نو به ظهور و پیدایش و کثرت خواهد رسید. نتیجه اینکه نفس مجرد در طول خواب های شبانه همیشه بیدار است و مشاهدات آن در تاریکی بصورت روئیا های پراکنده و گاهی روشن و منسجم صورت میگیرد بدون کمک گرفتن از ضمیر خود آگاه در تفسیر آنها.
...
[مشاهده متن کامل]

نفس مجرد به معنای من یا خود می باشد و نباید آنرا مثل بعضی حکیمان و عارفان دینی و روان کاوان و روانشناسان گاهی اوقات با روح و گاهی با روان و گاهی با جان و یا عقل مترادف و هم معنا دانست یا پنداشت. این عالم در طول سفر بسیار طولانی ومقطعی و نزولی و صعودی محتوای کیهان یا جهان بین مبداء و معاد همیشه در قدم های هشتم ؛ شانزدهم ؛ سی و دوم ؛ شصت و چهارم ؛ . . . . . با مراتب و درجات تکاملی مختلف و فراوان بین دو سرحد ؛ یکی نهایت نقصان و دیگری نهایت کمال، پشت سر هم با فواصل زمانی کاملا معین و از پیش تعین شده ( هفت برابر طول عمر کلی یا دهر کیهان ) تکرار خواهد گردید تا رسیدن به معاد و بازگشت به نظام احسن آفرینش مبدئی و ازلی و ابدی و برخورداری مجدد از زندگی طولانی مدت بهشتی در سطح کمال ایده آل خوبی و زیبایی.
نوسانات تولد و مرگ و یا ظهورات و پیدایش ها و فنا های متوالی این عالم را میتوان به زبان ریاضی با فاکتور 2 بتوان n بصورت یک سری نشان داد. n برابر با عدد صفر و عدد 3 و اعداد صحیح و بزرگتر از 3 تا یک حد معین . 2 بتوان 0 برابر است با 1 و عبارت است از اولین زندگی دنیوی در نهایت نقصان پس از پشت سر گذاشتن نظام احسن آفرینش مبداء و زندگی طولانی مدت بهشتی درون آن در سطح کمال ایده آل خوبی و زیبایی و پس از آن در قدم های هشتم تکرار می شود و هر بار در یک مرتبه و با یک درجه تکاملی برتر نسبت به حالت قبلی تا رسیدن به معاد. این سری در قالب اعداد می تواند به شکل زیر نوشته شود و به سهولت می توان آنرا بخاطر سپرد.
ام , . . . . . . . . . . . , 128 , 64 , 32 , 16 , 8 , 1
ام یا m حد نهایی فاکتور 2 بتوان n می باشد و در حال حاضر فقط خداوند متعال به مقدار حقیقی آن علم و آگاهی مطلق دارد، اما انسان علمی هم در آینده آنرا محاسبه و تعیین خواهد نمود.
در پایان اشاره به یک نکته بسیار جالب و جذاب :
نفس مجرد پس از مرگ در این عالم واقعی و عینی و شهودی به خواب ژرف و شیرین مرگ فرو خواهد رفت و بطور همزمان و بموازات خواب ژرف مرگ در عالم غیب از زندگی روشن روئیائی در سطح کمال ایده آل خوبی و زیبایی بهشتی برخوردار خواهد گردید و کلیه آرزو های نیک وی برآورده خواهند شد. طول خواب ژرف و شیرین مرگ و طول زندگی روئیائی همیشه برابر با هفت دهر کیهانی می باشند. اما از آنجاییکه پس از مرگ مکانیزم درک گذر زمان بطور کامل مختل می گردد، لذا در مقابل دیدگان خسپیده مردگان یا اموات طول خواب مرگ به یک ثانیه تقلیل خواهد یافت. در پایان امیدوارم که سر خوانندگان گرامی را بدرد نیاورده باشم.

رویاینی پاک. مهربون دوست داشتنی. بی کینه.
رویا دریای بیکران است
درکش هر کس به اندازه توان است
اصل فهمش نه جندان است
هر کس باعلم خود آن را بیان است
گهی گویند در ضمیر ناخودآگاه رویا اعیان است
گهی گویند زه فعالیت مغز رویا دوان است
...
[مشاهده متن کامل]

گهی بر نیاز زیستی وروحی رویا جوان است
گهی گویند زه حیطه روح رویا فغان است
هر چه باشد حیطه رویا چون کهکشان است
پارسی رویا را با علم عقل مقیاس نیست
این داستانی که تجربه وحس خود غیر از این بیان نیست
رویا به سنگسری خوه ( khohe ) خود بدییه ( khohe bediihe, )

رویا واقعا اسم قشنگیه، باردارم و خیلی دوست دارم جنسیت بچم دختر باشه و صداش بزنم رویااااا، رویایی ک بدست آوردنش سخته
خیال : چیزی که وجود ندارد حداقل فعلا مثل زندگی در کره مریخ
رویا : چیزی که وجود دارد اما ما هنوز بهش نرسیدیم یا حداقل فکر میکنیم نمیتونیم بهش برسیم با اینکه میشه رسید
هدف : رویایی که براش برنامه ریزی کردیم
...
[مشاهده متن کامل]

واقعیت : همان رویایی هست که باورش کردیم و دنبالشیم و برنامه ریزی میکنیم و میجنگیدم و تبدیلش میکنیم به واقعیت
رویا خواب شیرین نیست برای کسی که میخاد و دنباله

معنای کلمه رویا عبارت است از آنچه که یک انسان خواب رفته ، در عالم خواب مشاهده می کند، ( که از ماده رؤ یت به معنای دیدن است ) .
برای اینکه یک واژه را معنی یابی کنیم باید نخست به همی خانواده های آن بنگریم. . . . واقعا واژه رویا با خواب خیال چه همخونی دارند؟؟؟؟
رویا - روی - رویش - روییدن - رستن - رستم - رستگار -
ببخشید که با افکار عالمانه اساتید همخوانی ندارد
رویا یعنی خیال و هیچ و پوچ، بنظرم اسم های طبیعی قشنگ تره مثل باران رایحه پناه روشنا . . . از اینجور چیزا. . . هرچند خودم رویا هستم
رویایعنی آرزویه چیزی داشتن
رویایعنی یه آرزویی که بهش برسی
رویا ، اسم زیبای دخترانه است، بمعنای واژه ای زیباتر از خواب هست و شیرینتر از خیال هست. باسم خودم افتخار میکنم . ممنونم از پدر عزیزم که این اسمو برام انتخاب کرد.
رویا یعنی خواب و خیال شیرین دست نیافتنی و زیبا رو خاص
بخشنده وباسخاوت
رویاهابه حقیقت می پیوندن
هر کسی که اسمش رویا است
امید وارم فوتبال لیست شود

رویا ینی جذاب، خیالی شیرین، عشقی دست نیافتنی

رویا عشق دست نیافتنی
فهم و عقل در حین بیداری و باهوشی میتوانند هرکدام هدفمند و متمرکز به محتوای حافظه یا خاطرات مراجعه کرده و بخشی از آنها را از طریق احساس و فکر و خیال و وهم مورد مشاهده قرار دهند. در حین خواب هم همین اتفاق می افتد با این تفاوت که سطح هوشیاری و تمرکز در مشاهده توسط فهم و عقل به حداقل سطح خود میرسد و نوار خاطرات بطور پیوسته در مقابل دیدگان بسته شده فهم حرکت و عبور نمیکنند بلکه بصورت بریده بریده و بدون اثرات واقعی علت و معلول. بسته بودن دیدگان فهم به این معنی است که در خواب حرکت نوار خاطرات مستقل از اثرات دریافت های حواس پنجگانه صورت میگیرد، گرچه بخش وسیعی از محتوای حافظه در طول زندگی ریشه در دریافت های حسی دارند. به عنوان مثال یک نفر در طول زندگی بارها تصویر برف و کوه و پرواز پرندگان و گرگ و غار را در خاطره خود ثبت و ضبط نموده است و یک شب خواب می بیند: یک کوه بین راه او به سمت منزل قرار گرفته و آن کوه پوشیده از برف است و آفتاب نزدیک به فرو نشستن و غروب کردن است. از پایه کوه تا بالای آن یک راه باریک بر اثر رفت و آمد آدم ها ایجاد شده است و برف اینقدر زیاد است که دیواره های آن کوره راه به اندازه قد یک آدم متوسط می باشد. از ترس اینکه در تاریکی گیر نکند و طعمه گرگ ها نشود، تمام نیروی محرکه خویش را بکار میگیرد و از طریق آن راه باریک ظرف مدت کوتاهی به قله کوه میرسد و شهرک محل زندگی اش را از دور رویئت میکند. اما فاصله همچنین طولانی به نظر میرسد و آفتاب در حال غروب کردن است. با سرعت به وسط کوه میرسد و در آنجا یک غار بی در و پیکر در زیر نور قرمز شده آفتاب میبیند و با خود چند لحظه ای می اندیشد که آیا راه را در تاریکی که چند لحظه بعد همه جا را فراخواهد گرفت ادامه دهد یا اینکه شب را در آن غار به صبح برساند. از ترس اینکه شب در آنجا طعمه یخ زدن گردد و یا گرگ ها ممکن است همان لحظه در غار باشند، بقیه نیروی خودرا متمرکز میکند و دویدن را آغاز میکند. پس از مدتی کوتاه به پرواز در می آید و در حین پرواز بر فراز دامنه و دشت پر از برف احساس شادی و آرامش به او دست میدهد که دیگر گرگ ها نمیتوانند به او دسترسی داشته باشند و پس از مدتی پرواز در شهرک محل زندگی اش بطور عمودی و آرام در وسط حیاط منزل فرود می آید و از خواب نیمه هولناک و نیمه خوش بیدار میشود. در این رویا فهم بیننده رویا ( که این حقیر باشد )
...
[مشاهده متن کامل]

علارغم عدم تمرکز و اراده آگاهانه و عدم توانایی تصمیم و نتیجه گیری و قضاوت صحیح در مقایسه با حالت بیداری توانسته است که قطعات مختلف نوار خاطرات را هدفمند به هم پیوند زند و بر نیروی جاذبه هم غلبه کند. در این رویا، مفاهیم ترس، امید و آرزو با تصاویر بخشی از واقعیت در هم آمیخته شده است، زیرا مفاهیم هم در حافظه ثبت میگردند و بخش خاطره ای ویژه خویش را دارا میباشند. به عنوان مثال واژه پرواز به همراه تصویر یک هواپیما یا یک پرنده در مغز در یک منطقه ضبط نمیشود بلکه در بخش واژه ها و مفاهیم و در حین رویا دیدن ممکن است که آن واژه به بدن تعلق بگیرد و بدن فرد بیننده خواب را که در حین بیداری قادر به پرواز نیست بر خلاف انتظار به پرواز در آورد. این حقیر به خواب های صادقه باور دارم که بعضی از آنها ممکن است پیام آور رویدادی در آینده باشند. اما به ریشه داشتن آنها در ماوراء طبیعت و عالم غیب که خارج و جدا از طبیعت و واقعیت باشد باور ندارم، زیرا از دیدگاه این حقیر عالم غیب و ماوراء طبیعت در بطن و باطن علم شهود قرار دارند. خواب های صادقه ای که در کتب دینی به آنها اشاره شده است به احتمال قوی پس از وقوع حوادث تاریخی مربوطه بیان و نوشته شده اند و نه بصورت پیشگویی رویا قبل از وقوع تاریخی . به عنوان مثال خواب یوسف که یازده ستاره و ماه و خورشید در رویا به او سجده کرده اند، پس از اینکه یوسف به مقام دوم در کنار فرعون میرسد نوشته شده است. خواب پیامبر اکرم در پیرامون پیروزی و فتح مکه پس از وقوع فتح و پیروزی بیان گردیده است و نه قبل از آن. بهر حال همگی ما در حال حاظر در عالم غیب به سر میبریم و با آن کاملا اتصال داریم، البته در یکی از مراتب هفتگانه عالم غیب و نه در کل آن. بقیه عالم غیب یا شش مرتبه وجودی پنهانی آن همانطور که در بالا اشاره شد در خارج از عالم شهود به شکل ماورایی وجود ندارد بلکه خمیر مایه آنها، خود خمیر مایه عالم شهود است به این معنا که عالم غیب در بطن طبیعت و کیهان نهفته است و در جهان باقی.
به قول حافظ:
جهان فانی و باقی فدای ساغر و ساقی
و سعدی فرموده است:
یک دم دیدار دوستان به هردو جهان ارزد.

خواب
خیال
رویا یعنی خواب شیرین و دست نیافتنی ♥♥
خاص ترین و قشنگترین اسم فقط رویا است ، خیلی اسم خوبیه - من این اسم رو دوست دارم و طرفدار این اسمم ، ولی اسمم پریناز هست.
رویا واقعا قشنگترین اسم دخترونه هست و معنی های قشنگی هم داره الان اسم خودم هم رویا هست واقعا اسممو خیلی دوست دارم، رویا = خواب شرین ، کابوس، آرزو، خیال، دست نیافتنی
رویا یعنی چیز دست نیافتنی من خودم اسمم رویاست همه بهم میگن رویای دست نیافتنی
بهترینوخاص ترین اسم دنیا هرکی اسمش رویاس خاص ترینولاتی ترین ادم دنیاس کلارویاهاهمشون خفنن
رویا
برابر نهاد این واژه در پارسی واژه ی " تَران" است که ما تاکنون واژه ی "ترانه" را شنیدیم که سرودن رویاهای یک چامه سُرا است و با واژه ی انگلیسی " dream" هم ریشه است.
افکاری که شاید هیچ وقت به دست نیاید
خواب زیبا
تفکر درباره ی چیزی که انسان را در زیبایی و عظمت خود غرق کند
رویا پردازی
رویا پردازی ( یا خیالبافی ) و یا به زبان انگلیسی Daydreaming، .
رویا و رویاپردازی یک احساس روانی است و دو نوع است:
• رویا پردازی آگاهانه.
• رویاپردازی ناخودآگاهانه.
وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه آمریکا بعد از شکست تحقیرآمیز در کارزار فشار حداکثری به دنبال بازگشت به برجام است، از واشنگتن خواست به رویاپردازی پایان دهد.
...
[مشاهده متن کامل]

یعنی آرزویی که برا ورد نمی شود تبدیل به رویا یا خیال می شود
هر کسی که نامش رویا است زیبا ترین دختر است
واژۀ فارسی برای رویا = تیناب
تیناب : آنچه در خواب دیده میشود و به عربی رؤیا خوانند. ( لغتنامۀ دهخدا )

رویا یعنی خواب وخیال یعنی بانویی رویایی
رویا یعنی جایی توی وجودت که غیر از خدا و خودت کسی رازشو نمی دونه یه حس قشنگیه این اسم و دوس دارم. . .
خواب زیبا ، آرزوی دست نیافتنی
رویا اسم زیبا و ساده وگرانبهایی رویا یعنی خوابی شیرین و دوست داشتنی رویا یعنی زیبا رو
رویا یعنی خواب و خیال
واژه رویا اربی هست پارسی ان گوشاسب میباشد در کتاب لغت فرس
واژگان پارسی به کار بریم
گُوشاسب
آرزو
خیالات هر انسان را رویا میگویند
رویا =ارزو =احلام
رویا فکری در ذهن که رخنه در گذشته یا آینده دارد ودر زمان حال فقط از آن میشود در ذهن یاد کرد و امکان آن وجود دارد که هم در خواب وهم در بیداری آن را دنبال کرد و متضاد آن نیز کابوس است.
رویا یعنی زیبایی ، بی گناه، عشق پنهان
آرزو های بزرگ انسان که عمدتاً دست نیافتنی است
رویا به معنی خواب خیال
و تصاویری زیبا و هیجان انگیز که وجود خارجی ندارد
رؤیا:سورۂ یوسف، آیه۵=خوابی که تعبیری حقیقی دارد، بمعنای قابل رشد، دراصطلاح مردمی بمعنای موجی که بساحل آمده، گاهی هم بمعنای قابل روئیت ودیدنی باشد
ب نظر من اسم خوشگل و خاصیه. فکر و خیال و آرزوی داشتن بهترین چیزها میشه رویا. . . . ( رویای من اینه ، دنیای بی کینه، دنیای بی کینه، رویای من اینه. . . )
بنظر من اسم زیبایی است خواب وخیال
یعنی خواب و خیال و خاص

خواب شیرین و زیبا روینده
تصویر خیالی خوش
خیال، خواب
بی نظیر و خاص
آرزوی بزرگ
آرزوی دست نیافتنی
رویا یعنی خواب شیرین و ب آرزو رسیدن

رویایعنی ارزوی شیرین ودست نیافتنی
اسم رویا به معنی خیال شیرین هست و آرزوهای شیرین و زیبا
مجموعه ای از احساسات ما که در میان خواب و بیداری آنها را میبینیم
کلمه day dreamمیتونه اشتباه باشه چرا بیشتر معنی روز خواب یا رویا است و بطور کلی معنی dreamرو نمیشه همینطور حدس زد و بهتر بود بجاش خودdreamنوشته میشد
خواب و خیال
رویایعنی فکروتخیلی که واقعت ندارد. خیال پردازی
وهم خیال
دست نیافتنی و خیال
خیال فکر تخیل چیزی که واقعیت ندارد

آنچه دوست دارى و بدست نیاوردى
آرزو های زیبای خیالی هر انسان
خواب خوش
کلمه رویا به معنی زیبایی خواب نیز هست
مشاهده ادامه پیشنهادها (١٠ از ٨٢)

بپرس