ویرایش - ویرایش کد - ویرایش دادگان ویکی
روکفور ( US: /ˈroʊkfərt/ یا UK: /rɒkˈfɔː/ ; فرانسوی: ; از زبان اکسیتان ròcafòrt تلفظ اکسیتان: ) یک پنیر ساخته شده از شیر گوسفند است.
این پنیر که در کشور فرانسه ساخته می شود از آن به عنوان شاه پنیر فرانسه یاد می شود، روکفور که تأثیرات ضدالتهابی دارد برای تولید هر کیلوگرم از آن نیاز به ۴٫۵ لیتر شیر می باشد.
روکفور نوعی پنیر آبی شیر گوسفند از جنوب فرانسه است. اگرچه پنیرهای مشابه در جاهای دیگر تولید می شوند، قانون اتحادیه اروپا حکم می کند که فقط آن دسته از پنیرهایی که در غارهای طبیعی کومبالو در روکفورت سور زولزون فرآوری شده اند، می توانند نام روکفور را داشته باشند، زیرا این یک نشانه جغرافیایی شناخته شده است و دارای یک نشان مبدأ محافظت شده است.
این پنیر سفید، تند، خامه ای و کمی مرطوب، با رگه های کپک آبی است. دارای رایحه و طعم مشخص با طعم اسید بوتیریک است. رگه های آبی رنگ تیز ایجاد می کنند و پوسته شدگی ندارند. نمای بیرونی خوراکی و کمی شور است. یک حلقه قالب معمولی روکفور بین ۲٫۵ و ۳ کیلوگرم ( ۶ و ۷ پوند ) وزن دارد و حدود ۱۰ سانتیمتر ( ۴ اینچ ) ضخامت آن است. تولید هر کیلوگرم پنیر کامل به حدود ۴٫۵ لیتر شیر نیاز دارد. در فرانسه، روکفور را «پادشاه پنیرها» یا «پنیر پادشاهان» می نامند، اگرچه این نام ها برای پنیرهای دیگرینیز استفاده می شود. [ ۱]
طبق افسانه ها، پنیر روکفور زمانی کشف شد که جوانی در حالی که ناهار خود را از نان و پنیر شیر میش می خورد، دختری زیبا را از دور دید. او در حالی که غذای خود را در غار نزدیکی رها کرد، به ملاقات او دوید. وقتی چند ماه بعد برگشت، قارچ ( پنیسیلیوم روکفورتی ) پنیر ساده او را به روکفور تبدیل کرده بود. [ ۲] [ ۳]
در سال ۷۹ پس از میلاد، پلینیوس بزرگ پنیرهای لوزاره ( Lozère ) وگوادان ( Gévaudan ) را ستود و محبوبیت آنها را در روم باستان رد. در سال ۱۷۳۷، ژیان آستروک پیشنهاد کرد که این اولین اشاره به پیشینه روکفور است. [ ۴] این نظریه به طور گسترده مورد توجه قرار گرفت و در دهه ۱۸۶۰ توسط سوسیسته دس کاوس Société des Caves ترویج شد. [ ۵] دیگران این ایده را رد کرده اند، به این دلیل که پلینیوس به وضوح پنیر آبی را معرفی نمی کند. [ ۶] هیچ اتفاق نظر روشنی در مورد معنای توصیف پلینیوس وجود ندارد - آن را به عنوان ارجاع به فروم فریس، پنیر ترشی در آب انگور، و حتی فوندو، [ ۷] و همچنین اشاره به روکفور تفسیر کرده اند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفروکفور ( US: /ˈroʊkfərt/ یا UK: /rɒkˈfɔː/ ; فرانسوی: ; از زبان اکسیتان ròcafòrt تلفظ اکسیتان: ) یک پنیر ساخته شده از شیر گوسفند است.
این پنیر که در کشور فرانسه ساخته می شود از آن به عنوان شاه پنیر فرانسه یاد می شود، روکفور که تأثیرات ضدالتهابی دارد برای تولید هر کیلوگرم از آن نیاز به ۴٫۵ لیتر شیر می باشد.
روکفور نوعی پنیر آبی شیر گوسفند از جنوب فرانسه است. اگرچه پنیرهای مشابه در جاهای دیگر تولید می شوند، قانون اتحادیه اروپا حکم می کند که فقط آن دسته از پنیرهایی که در غارهای طبیعی کومبالو در روکفورت سور زولزون فرآوری شده اند، می توانند نام روکفور را داشته باشند، زیرا این یک نشانه جغرافیایی شناخته شده است و دارای یک نشان مبدأ محافظت شده است.
این پنیر سفید، تند، خامه ای و کمی مرطوب، با رگه های کپک آبی است. دارای رایحه و طعم مشخص با طعم اسید بوتیریک است. رگه های آبی رنگ تیز ایجاد می کنند و پوسته شدگی ندارند. نمای بیرونی خوراکی و کمی شور است. یک حلقه قالب معمولی روکفور بین ۲٫۵ و ۳ کیلوگرم ( ۶ و ۷ پوند ) وزن دارد و حدود ۱۰ سانتیمتر ( ۴ اینچ ) ضخامت آن است. تولید هر کیلوگرم پنیر کامل به حدود ۴٫۵ لیتر شیر نیاز دارد. در فرانسه، روکفور را «پادشاه پنیرها» یا «پنیر پادشاهان» می نامند، اگرچه این نام ها برای پنیرهای دیگرینیز استفاده می شود. [ ۱]
طبق افسانه ها، پنیر روکفور زمانی کشف شد که جوانی در حالی که ناهار خود را از نان و پنیر شیر میش می خورد، دختری زیبا را از دور دید. او در حالی که غذای خود را در غار نزدیکی رها کرد، به ملاقات او دوید. وقتی چند ماه بعد برگشت، قارچ ( پنیسیلیوم روکفورتی ) پنیر ساده او را به روکفور تبدیل کرده بود. [ ۲] [ ۳]
در سال ۷۹ پس از میلاد، پلینیوس بزرگ پنیرهای لوزاره ( Lozère ) وگوادان ( Gévaudan ) را ستود و محبوبیت آنها را در روم باستان رد. در سال ۱۷۳۷، ژیان آستروک پیشنهاد کرد که این اولین اشاره به پیشینه روکفور است. [ ۴] این نظریه به طور گسترده مورد توجه قرار گرفت و در دهه ۱۸۶۰ توسط سوسیسته دس کاوس Société des Caves ترویج شد. [ ۵] دیگران این ایده را رد کرده اند، به این دلیل که پلینیوس به وضوح پنیر آبی را معرفی نمی کند. [ ۶] هیچ اتفاق نظر روشنی در مورد معنای توصیف پلینیوس وجود ندارد - آن را به عنوان ارجاع به فروم فریس، پنیر ترشی در آب انگور، و حتی فوندو، [ ۷] و همچنین اشاره به روکفور تفسیر کرده اند.
wiki: روکفور