بوتریک اسید

دانشنامه عمومی

بوتیریک اسید ( به انگلیسی: Butyric acid ) ( از کلمه یونانی βούτυρος = بوتر به معنی کَره ) ، که نام آیوپاک آن بوتانوییک اسید است یک کربوکسیلیک اسید با فرمول شیمیایی CH3CH2CH2 - COOH می باشد. نمکهای و استرهای به نام بوتریات یا بوتانات شناخته می شود. بوتریک اسید در کَره و پنیر پارمزان و شراب یافت می شود.
اسید بوتیریک اسید چربی است که اغلب از کره به دست می آید.
به علت بوی نامطبوعی که دارد کاربرد آن به عنوان اسید خوراکی یا ضد کپک محدود می باشد.
طعم و بوی بدی دارد اما ته مزه ای شیرین نیز دارد ( مانند دی اتیل اتر ) طعم آن توسط سگ ها اگر از غلظت ۱۰ بخش بر میلیارد بیشتر باشد شناسایی می شود ولی این مقدار برای انسان ۱۰ بخش بر میلیون است.
عکس بوتریک اسیدعکس بوتریک اسیدعکس بوتریک اسید
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس