روغن ماکادمیا

دانشنامه عمومی

روغن ماکادمیا ( انگلیسی: Macadamia oil ) یا روغن فندق خامه ای، روغن غیر فراری است که از دانه ماکادمیا استحصال می گردد. از این روغن برای آشپزی و به ویژه سرو انواع سالاد استفاده می شود. در ترکیبات لوازم آرایشی به عنوان مرطوب کننده و ترکیب معطر نیز استفاده می گردد.
روغن ماکادمیا محتوی ۶۵٪ تا ۷۵٪ چربی و مواد قندی ( شکر ) حدود ۶٪ تا ۸٪ است. چنانچه برشته کاری دانه ها در شرایط یکسان باشد، می تواند منجر به رنگ و بافت متفاوت گردد. [ ۱] این روغن در دمای اتاق، مایع است و نوع تصفیه شدهٔ آن شفاف و به رنگ کهربایی است و رایحهٔ آجیلی خفیفی دارد. چگالی نسبی آن حدود ۹۰۰ تا ۹۲۰ است و نقطهٔ اشتعال این روغن نیز بیش از ۳۰۰ درجه سانتیگراد است. [ ۲] روغن ماکادمیا حاوی ۶۰٪ اسید اولئیک، ۱۹٪ پالمیتولئیک اسید، حدود ۱ تا ۳٪ اسید لینولئیک، و بین ۱ تا ۲٪ آلفا لینولنیک اسید است. این روغن خواص شیمیایی معمول یک روغن تری گلیسیرید گیاهی را نشان می دهد زیرا حاوی چربی غیراشباع چندگانه ناچیزی است. [ ۳]
↑ "Madamia Integrifolia". CRFG. Archived from the original on 21 November 2010. Retrieved 2 January 2016. ↑ "MSDS Macadamia Nut Oil". AAKO. Archived from the original on 28 January 2016. Retrieved 1 January 2016. ↑ Kleemann, Michael ( 7 Mar 2010 ) . "Organic & Natural Life – Business Opportunities". xing. com. Archived from the original on 2 October 2013. Retrieved August 15, 2012.
• ترکیب های شیمیایی آرایشی
• دانه های روغنی
• ماکادمیا
مقاله های دارای واژگان به زبان انگلیسی
عکس روغن ماکادمیاعکس روغن ماکادمیاعکس روغن ماکادمیا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس