روغن ماکادمیا ( انگلیسی: Macadamia oil ) یا روغن فندق خامه ای، روغن غیر فراری است که از دانه ماکادمیا استحصال می گردد. از این روغن برای آشپزی و به ویژه سرو انواع سالاد استفاده می شود. در ترکیبات لوازم آرایشی به عنوان مرطوب کننده و ترکیب معطر نیز استفاده می گردد.
روغن ماکادمیا محتوی ۶۵٪ تا ۷۵٪ چربی و مواد قندی ( شکر ) حدود ۶٪ تا ۸٪ است. چنانچه برشته کاری دانه ها در شرایط یکسان باشد، می تواند منجر به رنگ و بافت متفاوت گردد. [ ۱] این روغن در دمای اتاق، مایع است و نوع تصفیه شدهٔ آن شفاف و به رنگ کهربایی است و رایحهٔ آجیلی خفیفی دارد. چگالی نسبی آن حدود ۹۰۰ تا ۹۲۰ است و نقطهٔ اشتعال این روغن نیز بیش از ۳۰۰ درجه سانتیگراد است. [ ۲] روغن ماکادمیا حاوی ۶۰٪ اسید اولئیک، ۱۹٪ پالمیتولئیک اسید، حدود ۱ تا ۳٪ اسید لینولئیک، و بین ۱ تا ۲٪ آلفا لینولنیک اسید است. این روغن خواص شیمیایی معمول یک روغن تری گلیسیرید گیاهی را نشان می دهد زیرا حاوی چربی غیراشباع چندگانه ناچیزی است. [ ۳]
↑ "Madamia Integrifolia". CRFG. Archived from the original on 21 November 2010. Retrieved 2 January 2016. ↑ "MSDS Macadamia Nut Oil". AAKO. Archived from the original on 28 January 2016. Retrieved 1 January 2016. ↑ Kleemann, Michael ( 7 Mar 2010 ) . "Organic & Natural Life – Business Opportunities". xing. com. Archived from the original on 2 October 2013. Retrieved August 15, 2012.
• ترکیب های شیمیایی آرایشی
• دانه های روغنی
• ماکادمیا
• مقاله های دارای واژگان به زبان انگلیسی


این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفروغن ماکادمیا محتوی ۶۵٪ تا ۷۵٪ چربی و مواد قندی ( شکر ) حدود ۶٪ تا ۸٪ است. چنانچه برشته کاری دانه ها در شرایط یکسان باشد، می تواند منجر به رنگ و بافت متفاوت گردد. [ ۱] این روغن در دمای اتاق، مایع است و نوع تصفیه شدهٔ آن شفاف و به رنگ کهربایی است و رایحهٔ آجیلی خفیفی دارد. چگالی نسبی آن حدود ۹۰۰ تا ۹۲۰ است و نقطهٔ اشتعال این روغن نیز بیش از ۳۰۰ درجه سانتیگراد است. [ ۲] روغن ماکادمیا حاوی ۶۰٪ اسید اولئیک، ۱۹٪ پالمیتولئیک اسید، حدود ۱ تا ۳٪ اسید لینولئیک، و بین ۱ تا ۲٪ آلفا لینولنیک اسید است. این روغن خواص شیمیایی معمول یک روغن تری گلیسیرید گیاهی را نشان می دهد زیرا حاوی چربی غیراشباع چندگانه ناچیزی است. [ ۳]
↑ "Madamia Integrifolia". CRFG. Archived from the original on 21 November 2010. Retrieved 2 January 2016. ↑ "MSDS Macadamia Nut Oil". AAKO. Archived from the original on 28 January 2016. Retrieved 1 January 2016. ↑ Kleemann, Michael ( 7 Mar 2010 ) . "Organic & Natural Life – Business Opportunities". xing. com. Archived from the original on 2 October 2013. Retrieved August 15, 2012.
• ترکیب های شیمیایی آرایشی
• دانه های روغنی
• ماکادمیا
• مقاله های دارای واژگان به زبان انگلیسی



wiki: روغن ماکادمیا