روغن سبوس برنج

دانشنامه عمومی

روغن سبوس برنج ( که همچنین به عنوان عصاره برنج نیز شناخته می شود ) روغن استخراج شده از جوانه و پوست داخلی برنج می باشد. قابل توجه این است که نقطه دود ۲۱۳ سلسیوس و مزه ملایمی دارد. ساختمان آن مناسب برای پخت با دمای بالا است و به عنوان روغن پخت در چندین کشور آسیایی ازجمله ژاپن وچین محبوب است.
موم سبوس برنج بدست آمده از سبوس برنج به عنوان یک جایگزین برای موم carnauba در لوازم آرایشی و شیرینی و رنگ کفش و ترکیبات براق کننده مورد استفاده قرار می گیرد.
روغن سبوس برنج ترکیبی شبیه روغن بادام زمینی با ۳۸% اسیدچرب غیراشباع مونو و۳۷% اسیدچرب غیراشباع و۲۸  % اسیدچرب اشباع است.
مطالعات نشان می دهد که روغن سبوس برنج و ترکیبات فعال آن کلسترول خون را با کاهش کل کلسترول پلاسما و تری گلیسرید و افزایش کلسترول HDL بهبود می دهند. نتایج حاصل از مطالعه بر روی حیوانات نشان داد که ۴۲% کاهش کل کلسترول با کاهش ۶۲% کلسترول LDL را در بر دارد.
روغن سبوس برنج جزء Y - oryzanol بوده و در ژاپن نشان داده شده که در تسکین گرگرفتگی و دیگر علائم یائسگی مؤثر است. محققان دریافتند ۹۰% زنان پس از مصرف مکمل سبوس برنج ۴ تا ۶ هفته این علائم را ندارند.
مطالعات نشان داده اند که آنتی اکسیدان در روغن سبوس برنج تقریباً ثابت باقی می ماند حتی زمانی که در درجه حرارات گرم شود. مطالعه تخریب حرارتی و ثبات آنتی اکسیدان های موجود در روغن با حرارت دادن روغن برای سرخ کردن در درجه حرارت ۲۵۰ سلسیوس برای ۵/۰ و۱ و ۵/۱ و۲ ساعت انجام شده است. چگالی روغن سبوس برنج در طول زمان با حرارت دادن و تغییرات مولکولی رخ می دهد که به دلیل فعالیت آنتی اکسیدانی در روغن است. پایداری اکسیداتیو روغن سبوس برنج معادل یا بهتر از سویا و ذرت و کلزا و پنبه دانه و روغن گلرنگ در سیستم شبیه سازی شرایط سرخ کردن عمیق است.
از دیگر خواص بالقوه روغن سبوس برنج:
فرکانس از هیپوفیز، مهار ترشح اسید معده، عمل آنتی اکسیدانی، مهارت جمع پلاکتی و پایین آوردن فشارخون
عکس روغن سبوس برنج
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس