روغن جوجوبا ( به انگلیسی: Jojoba oil ) مایع تولید شده در دانه گیاه سیموندزیا کینانسیس ( جوجوبا ) است، درختچه ای که بومی جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا، و شمال غرب مکزیک است. تا حدود ۵۰٪ از وزن دانه جوجوبا برای روغن آن است. [ ۱] اصطلاحات «روغن جوجوبا» و «موم جوجوبا» اغلب به جای یکدیگر استفاده می شود زیرا به طور بصری موم همراه با روغن به نظر می رسد، اما به عنوان یک موم آن تقریباً به طور کامل ( ~۹۷٪ ) از تک استرهای اسیدهای چرب با زنجیره بلند و الکل ها، همراه با تنها بخش کوچکی از تری گلیسرید استرها تشکیل شده است. این ترکیب ماندگاری بالا و مقاومت فوق العاده ای را در دماهای بالا، در مقایسه با روغن های گیاهی دارد.
اسیدهای چرب موجود در روغن جوجوبا[ ۵]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاسیدهای چرب موجود در روغن جوجوبا[ ۵]
wiki: روغن جوجوبا