بلک روسی یک کوکتل از ودکا و لیکور قهوه می باشد. شامل ۵۰ است میلی لیتر ودکا و ۲۰میلی لیتر لیکور قهوه، به جای مواد مشخص شده آی بی ای . [ ۱]
این نوشیدنی با ریختن ودکا و لیکور قهوه بر روی تکه های یخ یا یخ شکاف خورده در یک لیوان سنتی و هم زدن درست می شود. [ ۲] روسی سیاه بیشتربا یک تکه لیمو و یک گیلاس ماراسکینو لوکساردو بر روی چوب آذین می گردد. [ ۳]
کوکتل روسی سیاه نخستین بار در سال ۱۹۴۹ پدیدار شد و به گوستاو تاپس، بارمن بلژیکی پیوند داده می شود که آن را در هتل متروپل در بروکسل به افتخار پرل مستا ، سفیر وقت ایالات متحده در لوکزامبورگ تشکیل نمود. [ ۴] این کوکتل اسم خود را مرهون استفاده از ودکا، یک روح عادی روسی، و سیاهی لیکور قهوه می باشد.
• روسی سیاه آلوده، روسی سیاه بلند، روسی سیاه استرالیایی یا بولداگ کلرادو : در لیوان هایبال سرو می شود و با کولا اضافه می شود. [ ۵]
• جادوی سیاه : برای تزئین با کمی آب لیمو و یک لیمو ترش سرو می شود. [ ۶]
• روسی ایرلندی یا روسی سیاه صاف : با یک سر گینس سرو می شود. [ ۴] [ ۷]
• قهوه ای روسی : در یک لیوان هایبال سرو می شود و روی آن دمنوش زنجبیل ریخته می شود. [ ۸]
• بلاروسی یا روسی سفید : با شیر یا خامه سرو می شود. [ ۱]
• آب گل آلود یا روسی کور : با خامه ایرلندی سرو می شود. اگر فقط کرم خامه ای در آن وجود داشته باشد، به آن مادسلاید می گویند.
• پاک کن ذهن : با آب گازدار پر می شود. [ ۹]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاین نوشیدنی با ریختن ودکا و لیکور قهوه بر روی تکه های یخ یا یخ شکاف خورده در یک لیوان سنتی و هم زدن درست می شود. [ ۲] روسی سیاه بیشتربا یک تکه لیمو و یک گیلاس ماراسکینو لوکساردو بر روی چوب آذین می گردد. [ ۳]
کوکتل روسی سیاه نخستین بار در سال ۱۹۴۹ پدیدار شد و به گوستاو تاپس، بارمن بلژیکی پیوند داده می شود که آن را در هتل متروپل در بروکسل به افتخار پرل مستا ، سفیر وقت ایالات متحده در لوکزامبورگ تشکیل نمود. [ ۴] این کوکتل اسم خود را مرهون استفاده از ودکا، یک روح عادی روسی، و سیاهی لیکور قهوه می باشد.
• روسی سیاه آلوده، روسی سیاه بلند، روسی سیاه استرالیایی یا بولداگ کلرادو : در لیوان هایبال سرو می شود و با کولا اضافه می شود. [ ۵]
• جادوی سیاه : برای تزئین با کمی آب لیمو و یک لیمو ترش سرو می شود. [ ۶]
• روسی ایرلندی یا روسی سیاه صاف : با یک سر گینس سرو می شود. [ ۴] [ ۷]
• قهوه ای روسی : در یک لیوان هایبال سرو می شود و روی آن دمنوش زنجبیل ریخته می شود. [ ۸]
• بلاروسی یا روسی سفید : با شیر یا خامه سرو می شود. [ ۱]
• آب گل آلود یا روسی کور : با خامه ایرلندی سرو می شود. اگر فقط کرم خامه ای در آن وجود داشته باشد، به آن مادسلاید می گویند.
• پاک کن ذهن : با آب گازدار پر می شود. [ ۹]

wiki: روسی سیاه