راگو
/rAgo/
فرهنگ معین
دانشنامه عمومی
راگو یک سس گوشت مبنا است که اغلب با پاستا دمای سرو می شود. راگو دارای ریشه ایتالیایی است. [ ۱]
wiki: راگو
راگو (غذا). راگو ( به فرانسوی: ragoût ) نوعی خورش پرچاشنی فرانسوی است که شباهتی نسبی به تاس کباب ایرانی دارد.
روش کلی تهیهٔ راگو شامل پخت آهسته روی حرارت کم است. مواد لازم اصلی زیادی برای آن وجود دارد؛ راگو را می توان با گوشت یا بدون آن تهیه کرد، طیف گسترده ای از سبزیجات در آن قابل استفاده است و می توان به آن چاشنی و ادویهٔ زیادی اضافه کرد.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفروش کلی تهیهٔ راگو شامل پخت آهسته روی حرارت کم است. مواد لازم اصلی زیادی برای آن وجود دارد؛ راگو را می توان با گوشت یا بدون آن تهیه کرد، طیف گسترده ای از سبزیجات در آن قابل استفاده است و می توان به آن چاشنی و ادویهٔ زیادی اضافه کرد.
wiki: راگو (غذا)
مترادف ها
راگو
پیشنهاد کاربران
راگو به معنی گربه ی راه راه