رامن
لغت نامه دهخدا
رامن. [ م َ ] ( اِخ ) قریه ای است در دوفرسنگی بخارا. ( از معجم البلدان ) ( از انساب سمعانی ) ( از اللباب فی تهذیب الانساب ).
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
رامن ( به ژاپنی: ラーメン ) یکی از غذاهای ملی ژاپن است. این غذا از ریختن نودل چینی در داخل سوپ ماهی یا گوشت تهیه می شود. در داخل سوپ رامن معمولاً سس سویا یا میسو وجود دارد. ممکن است بر روی نودل گوشت مزه داده شدهٔ خوک به نام چاشو، جلبک دریایی یا نوری، ذرت و سبزیجات دیگر قرار بگیرد. هر منطقه از ژاپن دارای نوع مخصوصی از رامن است.
بعد از بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی توسط امریکا، تعداد زیادی از مزارع ژاپن از بین رفته بودند و ملیون ها تن محصول کشاورزی دیگر قابل خوردن نبودند. همچنان به دلیل عوارض حاصل از بمباران و تشعشعات هسته ای، خیلی از زمین ها در کشور پر تراکمی مثل ژاپن که خاک کشاورزی فراوانی ندارد اصلا تا سالها قابل استفاده نبودند و قحطی ژاپن را فرا گرفت. روزانه تعداد زیادی ژاپنی جان خودرا از دست می دادند. این وضع تا حدی پیش رفت که برخی کشور ها از جمله آمریکا بعنوان کمک برای تغذیه ژاپنی ها، شروع به ارسال مقادیر زیادی آرد گندم کردند تا با درست کردن نان و خوردن آن ژاپنی ها از قحطی نجات پیدا کنند.
اما مشکل اینجا تمام نشد. ژاپنی ها که نان در رژیم غذایی شان جای زیادی نداشت نمی توانستند آرد گندم را مصرف کنند. وضعیت مدتی به همین منوال بود تا وقتی که در سال ۱۹۵۸ مموفوکو آندو نودل درست شده با آرد گندم به نام رامن را اختراع کرد و ژاپن را از قحطی نجات داد.
در اکتبر ۲۰۱۰، یک ایموجی یونی کد ۶٫۰ U+1F35C 🍜 steaming bowl با عنوان "Steaming Bowl" تأیید شد، که نودل های رامن ژاپنی را در یک کاسهٔ بخارپز با چاپستیک به تصویر می کشد. [ ۱] در سال ۲۰۱۵، این نماد به ایموجی ۱٫۰ اضافه شد. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبعد از بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی توسط امریکا، تعداد زیادی از مزارع ژاپن از بین رفته بودند و ملیون ها تن محصول کشاورزی دیگر قابل خوردن نبودند. همچنان به دلیل عوارض حاصل از بمباران و تشعشعات هسته ای، خیلی از زمین ها در کشور پر تراکمی مثل ژاپن که خاک کشاورزی فراوانی ندارد اصلا تا سالها قابل استفاده نبودند و قحطی ژاپن را فرا گرفت. روزانه تعداد زیادی ژاپنی جان خودرا از دست می دادند. این وضع تا حدی پیش رفت که برخی کشور ها از جمله آمریکا بعنوان کمک برای تغذیه ژاپنی ها، شروع به ارسال مقادیر زیادی آرد گندم کردند تا با درست کردن نان و خوردن آن ژاپنی ها از قحطی نجات پیدا کنند.
اما مشکل اینجا تمام نشد. ژاپنی ها که نان در رژیم غذایی شان جای زیادی نداشت نمی توانستند آرد گندم را مصرف کنند. وضعیت مدتی به همین منوال بود تا وقتی که در سال ۱۹۵۸ مموفوکو آندو نودل درست شده با آرد گندم به نام رامن را اختراع کرد و ژاپن را از قحطی نجات داد.
در اکتبر ۲۰۱۰، یک ایموجی یونی کد ۶٫۰ U+1F35C 🍜 steaming bowl با عنوان "Steaming Bowl" تأیید شد، که نودل های رامن ژاپنی را در یک کاسهٔ بخارپز با چاپستیک به تصویر می کشد. [ ۱] در سال ۲۰۱۵، این نماد به ایموجی ۱٫۰ اضافه شد. [ ۲]
wiki: رامن
پیشنهاد کاربران
رامن یه غذای ژاپنی است
یک غذای ژاپنی مانند نودلیت است که در آن مخلفات زیادی می ریزند
رامَن نام بیست و یکمین روز هر ماه در گاهشمار و گاهنامه اوستایی است.
رام یا ایزد رام، که در اوستا به صورت رامه یا رامن آمده و در زبان پهلوی به صورت رامشن یا همان رام خوانده شده است، در آئین زردشت یکی از ایزدان یا باشنده گان در خور نیایش
است. این ایزد که آن را وای وه نیز گفته اند، بر روز بیست و یکم هر ماه که آن را رام روز می نامند، موکّل است
است. این ایزد که آن را وای وه نیز گفته اند، بر روز بیست و یکم هر ماه که آن را رام روز می نامند، موکّل است