ذرت شیرین ( نام علمی: Zea mays convar. saccharata var. rugosa[ ۱] ) نوعی ذرت است که میزان قند بالایی دارد. ذرت شیرین در نتیجهٔ جهش برگشتی در ژن هایی که در درون دانه تبدیل قند به نشاسته را کنترل می کنند به وجود آمده است. ذرت شیرین باید به صورت نارس چیده شده و نه به عنوان غلات بلکه به عنوان سبزی آماده شده و مصرف شود.
از آنجایی که مرحلهٔ رسیدن ذرت به تبدیل قند آن به نشاسته مربوط است، ذرت شیرین در انبار نمی ماند و باید به صورت تازه، قبل از اینکه دانه های آن سفت و نشاسته دار شود، خورده شده، کنسرو، یا منجمد شود.
میوهگندمه نامیده می شود، است. خوشه مجموعه ای از دانهٔ ذرت است. به دلیل اینکه ذرت گیاه تک لپه ای است، همیشه ردیفی از دانه ها وجود دارد. خوشه با برگهایی به نام کاکل محکم پوشانده شده اند.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفاز آنجایی که مرحلهٔ رسیدن ذرت به تبدیل قند آن به نشاسته مربوط است، ذرت شیرین در انبار نمی ماند و باید به صورت تازه، قبل از اینکه دانه های آن سفت و نشاسته دار شود، خورده شده، کنسرو، یا منجمد شود.
میوهگندمه نامیده می شود، است. خوشه مجموعه ای از دانهٔ ذرت است. به دلیل اینکه ذرت گیاه تک لپه ای است، همیشه ردیفی از دانه ها وجود دارد. خوشه با برگهایی به نام کاکل محکم پوشانده شده اند.
wiki: ذرت شیرین