ذرت دندان اسبی

فرهنگستان زبان و ادب

{dent corn} [کشاورزی-زراعت و اصلاح نباتات] نوعی ذرت که تاجِ دانۀ آن به علت از دست دادن رطوبتِ خورش مقعر است

دانشنامه عمومی

ذرت دندان اسبی یا ذرت دندانه ای ( نام علمی: Zea mays var. indentata ) نوعی ذرت است که تاجِ دانهٔ آن در حالت رسیدگی به علت از دست دادن رطوبتِ خورش، مقعر و دندانه دار است.
خاستگاه آن در مکزیک است. دانه ها در مرحله رسیدن مقداری از آب خود را از دست می دهند که باعث متراکم شدن حجم بخش امید و نی آن می گردد و در نتیجه یک گودی در رأس دانه تشکیل می گردد که به شکل دندان اسب می باشد.
دانه ها به رنگ سفید، زرد، ارغوانی یا قرمز می باشد. بوته ها دارای برگ زیاد و تولیدات دانه در آن بسیار زیاد است. در حال حاضر دارای بیشترین سطح زیرکشت است و غالباً برای تهیه سیلو و علوفه کشت می گردد.
در برش طولی، آندوسپرم سخت فقط در قسمت دیواره های جانبی دانه به طرف خارج قرار می گیرد. اندوسپرم نرم تمام قسمت وسط و بخش بالایی دانه را اشغال می کند،
عکس ذرت دندان اسبی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس