دیوید هیلبرت

پیشنهاد کاربران

هتل کبریای الاهی در بر گیرنده گراند هتل هیلبرت!
از قدیم و ندیم خداوند متعال در حالت بیزمانی و بیمکانی و قبل ازاینکه به فکر طراحی و یا در حین طراحی طرح مطلق آفرینش جهان و کلیه موجودات زنده و غیر زنده بیافتد، علارغم دارا بودن دانش و قدرت مطلق و بیکران با دو مشکل و مسئله حل ناپذیر مواجه بوده است. یک روز از بی روزی ها سعی میکند که اعداد صحیح را بیافریند و آنها را با سرعت تمام تا پایان بشمارد. عمل شمردن را صفر آغاز میکند و قدم به قدم پیش میرود و در بین راه عمل شمردن، متوجه می شود که طول و عرض و عمق و قد و قامت اعداد به تدریج بزرگ و بزرگتر میشوند و هرچه سرعت شمردن را افزایش میدهد، به همان میزان طول اعداد افزایش می یابند و بیان و نوشتن آنها در لوح محفوظ کلامی - نوشتاری ، مدت زمان بیشتری به خود اختصاص می دهند. تا اینکه بالاخره پس از مدت زمانی نامعین به یک سلسله جبال بیکران عددی برخورد میکند که از تعداد بیشماری ارقام 0 تا 9 احداث گردیده و برای نوشتن و بیان کردن آن با قلم و کلام مبارک به یک زمان بیکران و یک لوح محفوظ بیکران و برای پخش طنین لفظ آن به یک مکان بیکران نیازمند خواهد بود. افزایش سرعت شمارش هم دیگر کار ساز نبود. فرشتگان و انس و جنس هم هنوز خلق نشده بودند که این وظیفه را به عهده آنها بگذارد و خیال خودرا راحت کند. کلنگ نوک تیز و الماسی فرهاد کوه کن هم که تا آن موقع آفریده نشده بود، در حل این مسئله یعنی تونل زدن در دل کوه پراو و عبور از قله بیستون آن ، ابزاری ناچیز به نظر می رسید. تا اینکه در پایه نامعلوم و سایه بی مرز آن سلسله جبال بیکران عددی خوابش می برد و روئیای مفهوم و یا مقوله " بی نهایت " را می بیند. پس از بیداری متوجه می شود که این عدد مثل هستی بیکران خویش است که قبل از آغاز بازی با اعداد، سعی کرده بود به کرانه های آن دست یابد و سعی و کوشش خودرا در آن باب بی ثمر یافته بود. به این معنا که هرچه سعی کرده بود، نتوانسته بود که به کرانه های هستی بیکران خویش دست یابد. تا اینکه یک روزی بطور معجزه آسا جرغه ای در فکر و ذهن و آگاهی بیکران اش ایجاد میشود و بر اثر نور شدید آن، به این روشنایی میرسد که عمل شمارش اعداد تا پایان و دست یابی به کرانه ها و سواحل بیکرانی، هردو اوامری محال و غیر ممکن اند حتا برای صاحب دانش و قدرت مطلق. پس از معراج به قله روشنایی، کمان آرش کمانگیر را که تا آنزمان آفریده نشده بود، در دست میگیرد و با شلیک یک پیکان سرتیز خیالی هردو هدف را نشانه گیری میکند و هر دو مسئله حل ناپذیر را با یک راه حل واحد حل میکند. هستی نامتناهی یا بیکران و یا بینهایت را به هستی های محدود و متناهی و همسان و برابر تقسیم می کند. از آنجاییکه قبل از آغاز عمل تقسیم به این آگاهی رسیده بود که تقسیم بینهایت عملی پایان ناپذیر خواهد بود، لذا پس از ابلاغ امر تقسیم و طنین افکندن آوای آهنگ آن در پهنه هستی بیکران ، عمل تقسیم را به حال خود واگذار میکند که بطور خودکار و خود مختار در چهار چوب دستورالعمل تقسیم و بر طبق مفاد ثابت و تغییر ناپذیر آن جاودانه و یا تا خدا خدا داری میکند، ادامه یابد.
...
[مشاهده متن کامل]

این عمل تقسیم را میتوان به زبان فارسی " کثرت پایان ناپذیر ماورایی " نامید. هرکدام از این هستی های محدود و متناهی را میتوان یک گیتی یا یک دنیا یا یک عالم یا یک کیهان و یا یک جهان و مجموعه وسیع و در حال افزایش آنها را " جهان های موازی و همسان و بیشمار " نامید. امتیاز این هتل کبیر الاهی در مقایسه با گراند هتل هیلبرتی در این است که سرا ها بیشمار آن در و پنجره ندارند و محیط ها و چهار دیواری آنها بطور مطلق مسدود و نفوذ ناپذیرند و خروج و ورود مسافرین از بیرون به درون و از درون به بیرون مطلقا ممنوع و یا محال و غیر ممکن. مسافرین جدید در دور دست ها از بیرون وارد سراهای نوظهور نمی شوند بلکه پس از ایجاد سراها، از خمیر مایه درونی آنها معجزه آسا ( البته در چهار چوب طرح مطلق خلقت و آفرینش و بر اساس مفاد ثابت و تغییر ناپذیر آن )
آفریده میشوند. لذا ساکنین سرا های قدیمی نیازی ندارند که اتاق های خودرا خالی کنند و به اتاق های دیگر با شماره های زوج یا فرد نقل مکان کنند تا مسافرین جدید هم در هتل وارد و ساکن شوند. هر سرای نوینی که در بینهایت دور دست ها احداث و ایجاد شود، خود بخود عدد 1 به عدد عظیم قبلی اضافه میشود و لذا دیگر نیازی به شمارش اعداد تا پایان نخواهد بود. و در هر سرا تعداد ذرات و امواج نور و ذرات اتمی و زیر اتمی و ذرات حامل نیروهای فیزیکی از قبیل گلئون ها ( حامل نیروی قوی بین کوارکی و هسته ای ) و w ها و z ها ( حامل نیروی ضعیف هسته ای ) و گراویتون های فرضی ( حامل نیروی جاذبه ) و تعداد کلیه موجودات زنده و غیر زنده، جملگی بطور مطلق از پیش شمرده شده و دارای اعدادی معین و محدود و قابل شمارش می باشند. مفید خواهد بود که شاعران و عارفان و ادیبان شریف و بزرگوار پارسی زبان هم، خواب و خیال ترک عالم فانی پس از مرگ و پرواز به سرای باقی را به دست فراموشی به سپارند، زیرا این قطار هستی فاقد هرگونه در و پنجره و دریچه و روزنه ای است و پیاده شدن از آن محال و غیر ممکن. نوسانات متوالی فنا و بقاء عرفانی و علمی در چهارچوب ثابت و پایدار و مسدود و نفوذ ناپذیر همین سرا های جاودانه در " هتل امر کبیر الاهی " از طریق وقوع قیامت ها و یا مه بانگ های متوالی 7 گانه و بیشمار بر اثر نوسانات متواتر یا پی در پی انقباض و انبساط کیهانی و بطور همسان و همزمان در کلیه سرا های بیشمار این هتل بیکران صورت پذیرفته و می پذیرد. در پایان کلام کودکانه امروز ، به قول سعدی : صحبت یاران حاصل دور بقاست/ یکدم دیدار دوستان هردو جهان بهاست.
و به قول حافظ: جهان فانی و باقی هردو فدای ساغر و ساقی .

بپرس