داتم
لغت نامه دهخدا
فرهنگ فارسی
دانشنامه عمومی
داتم[ ۱] ( انگلیسی: DATEM؛ استر تارتاریک اسید دی استیل مونوگلیسرید و دی گلیسرید، یا E472e ) یک امولسیفایر است که در درجهٔ اول در فرایند پخت برای قوت بخشیدن به شبکهٔ گلوتن موجود در خمیر کاربرد دارد. این ماده به منظور کاهش بیاتی و بهبود خواص فیزیکی نان بربری ترکیبی به کار می رود. [ ۱] از این ماده همچنین در تولید بیسکویت، مکمل های قهوه، بستنی و چاشنی های سالاد استفاده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: داتم
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید