خورش ماهی یک نام عمومی برای خورش با پایه یا مواد تشکیل دهنده ماهی یا غذاهای دریایی است. همچنین به ندرت برای اشاره به حوضچه های خورش استفاده می شود. [ ۱]
انواع خورش ماهی از سراسر جهان عبارتند از:
• آسام پداس ( اندونزیایی ) و ( مالزیایی )
• Bouillabaisse ( خورش ماهی پرووانسالی که منشأ آن از مارسی، فرانسه است )
• بورید ( خورش ماهی دیگری از پروونس )
• Brudet ( ایتالیایی، از دریای آدریاتیک )
• بوریدا ( ایتالیایی، از لیگوریا )
• Cacciucco ( ایتالیایی، از لیورنو )
• Caldeirada ( پرتغالی )
• خورش کالدو د ماریسکو ( مکزیکی ) که به مادیان کالدو دی سیته نیز معروف است.
• چپا پولوس ( خورش ماهی هندی جنوبی بر پایه تمر هندی از آندرا پرادش )
• Cioppino ( نسخه سانفرانسیسکوی خورش ماهی ایتالیایی )
• کوتریاد ( از بریتنی )
• کاری کله ماهی
• غالیه ماهی ( فارسی )
• همول جونگول ( کره ای )
• هالاسله ( سوپ ماهی رودخانه ای بر پایه پاپریکا مجارستانی )
• کوکوتکساس ( یک خورش ماهی سنتی باسکی )
• Maeuntang ( سوپ تند کره ای )
• Moqueca ( خورش سنتی برزیلی )
• Riblji paprikaš ( خورش ماهی تند کرواتی از اسلاونیا )
• Saengseon jjigae ( کره ای، شبیه به jeongol )
• شویی ژو یو ( چینی سیچوان )
• Suquet de Peix ( خورش والنسیا، شبیه به bouillabaisse )
• گلدان تن ماهی
• اوخا، سوپ ماهی روسی





این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفانواع خورش ماهی از سراسر جهان عبارتند از:
• آسام پداس ( اندونزیایی ) و ( مالزیایی )
• Bouillabaisse ( خورش ماهی پرووانسالی که منشأ آن از مارسی، فرانسه است )
• بورید ( خورش ماهی دیگری از پروونس )
• Brudet ( ایتالیایی، از دریای آدریاتیک )
• بوریدا ( ایتالیایی، از لیگوریا )
• Cacciucco ( ایتالیایی، از لیورنو )
• Caldeirada ( پرتغالی )
• خورش کالدو د ماریسکو ( مکزیکی ) که به مادیان کالدو دی سیته نیز معروف است.
• چپا پولوس ( خورش ماهی هندی جنوبی بر پایه تمر هندی از آندرا پرادش )
• Cioppino ( نسخه سانفرانسیسکوی خورش ماهی ایتالیایی )
• کوتریاد ( از بریتنی )
• کاری کله ماهی
• غالیه ماهی ( فارسی )
• همول جونگول ( کره ای )
• هالاسله ( سوپ ماهی رودخانه ای بر پایه پاپریکا مجارستانی )
• کوکوتکساس ( یک خورش ماهی سنتی باسکی )
• Maeuntang ( سوپ تند کره ای )
• Moqueca ( خورش سنتی برزیلی )
• Riblji paprikaš ( خورش ماهی تند کرواتی از اسلاونیا )
• Saengseon jjigae ( کره ای، شبیه به jeongol )
• شویی ژو یو ( چینی سیچوان )
• Suquet de Peix ( خورش والنسیا، شبیه به bouillabaisse )
• گلدان تن ماهی
• اوخا، سوپ ماهی روسی






wiki: خورش ماهی