خمیر فیلو

دانشنامه عمومی

خمیر فیلو ( Filo یا phyllo ) که یوفکا ( yufka ) و خمیر تراشه ای هم نامیده می شود، نوعی خمیر نازک و کاغذ مانند است که برای ساخت شیرینی در آشپزی خاورمیانه ای و بالکان استفاده می شود. این خمیر، پایه انواع باقلوا است.
خمیر فیلو خمیری است که مایه خمیر یا بیکینگ پودر ندارد و لازم نیست که پف کند. چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیر است و هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد می شود. این خمیر در اصل روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی ان به قدری نازک باز می شود که از این سوی خمیر ان طرفش پیداست. برای باز کردن خمیر یوفکا به صورت بسیار نازک از نشاسته ذرت استفاده می شود. البته از نشاسته ذرت برای نازک کردن تمام خمیرهایی که می خواهیم بسیار نازک شوند نیز می توان استفاده کرد. کار با خمیر یوفکا تنوع زیادی دارد. از انواع پیش غذاها گرفته تا انواع شیرینی ها حتی تهیه سمبوسه و پیراشکی هم با این خمیر تهیه می شود. [ ۱]
عکس خمیر فیلوعکس خمیر فیلو
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس