خربزه تخم قند گونه ای از خربزه است که به صورت گونه های مختلف کشت می شود. خیار چنبر یا خیار ارمنستانی گونه ای از این خربزه بوده ولی شکل و طعم آن، بیش تر شبیه به میوه خیار است. خربزه ای که بومی ایران است در واقع از این جنس محسوب میشود .
خربزه تخم قند منبع غنی از پتاسیم، ویتامین آ و ویتامین ث است. [ ۱]
این میوه بیش تر به صورت تازه مصرف می شود ولی گاه آن را خشک می کنند. برخی از گونه های خربزه برای تولید روغن و هم چنین به خاطره رایحه و عطر مطلوب پرورش داده می شوند. لیکور ژاپنی با طعم خربزه تخم قند ساخته می شود.


این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفخربزه تخم قند منبع غنی از پتاسیم، ویتامین آ و ویتامین ث است. [ ۱]
این میوه بیش تر به صورت تازه مصرف می شود ولی گاه آن را خشک می کنند. برخی از گونه های خربزه برای تولید روغن و هم چنین به خاطره رایحه و عطر مطلوب پرورش داده می شوند. لیکور ژاپنی با طعم خربزه تخم قند ساخته می شود.



wiki: خربزه تخم قند