خامه سالاد

دانشنامه عمومی

خامه سالاد یک چاشنی خامه ای و زرد کم رنگ است که بر پایه امولسیون حدود ۲۵ تا ۵۰ درصد روغن در آب است که توسط زرده تخم مرغ امولسیون شده و توسط سرکه اسیدی شده است. از نظر ترکیب تا حدودی شبیه سس مایونز است و ممکن است شامل مواد دیگری مانند شکر، خردل، نمک، غلیظ کننده، ادویه جات، طعم دهنده و رنگ کننده باشد. [ ۱] اولین محصول تجاری آماده در سال ۱۹۱۴ در انگلستان معرفی شد، [ ۲] که در آنجا به عنوان سس سالاد و ساندویچ پخش می شود.
از نظر تاریخی، خامه سالاد، که اغلب در منابع ویکتوریایی ذکر شده است، شامل «تخم مرغ پخته شده با خامه، خردل، نمک و سرکه» بود[ ۳] .
در بریتانیا، توسط شرکت هایی از جمله هاینز و Crosse & Blackwell تولید شده است. خامه سالاد هاینز اولین برندی بود که به طور انحصاری برای بازار انگلستان توسعه یافت. هنگامی که برای اولین بار در آشپزخانه های هارلسدن هاینز در سال ۱۹۱۴ ساخته شد، با دست تهیه شد. کوزه ها در بشکه های پوشیده از نی بسته بندی شدند که در هر بشکه ۱۲ دوجین قرار داشت. سهمیه ۱۸۰ دوجین شیشه در روز بود، با نیم پنی یک دوجین پاداش اگر نیروی کار بتواند هدف را شکست دهد. [ ۴]
عکس خامه سالادعکس خامه سالاد
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس