خالص سپید مرگ اور

دانشنامه عمومی

خالص سپید مرگ آور. خالص، سپید و مرگبار ( به انگلیسی: Pure, White and Deadly ) کتابی است در سال ۱۹۷۲ توسط جان یودکین، متخصص تغذیه بریتانیایی و رئیس سابق تغذیه در کالج ملکه الیزابت لندن منتشر شد. [ ۱] این اولین نشریه ای بود که توسط دانشمندی منتشر شد که اثرات نامطلوب سلامتی، به ویژه در رابطه با چاقی و بیماری قلبی، افزایش مصرف قند را پیش بینی کرد. در زمان انتشار، یودکین در پانل مشاوره کمیته وزارت بهداشت بریتانیا در مورد جنبه های پزشکی سیاست غذا و تغذیه ( COMA ) عضو بود. [ ۲] وی قصد خود از نگارش این کتاب را در پاراگراف آخر فصل اول بیان کرد: امیدوارم وقتی این کتاب را خواندید شما را متقاعد کرده باشم که شکر واقعاً خطرناک است.
این کتاب و نویسنده در آن زمان با انبوهی از انتقادات مواجه شد، به ویژه از سوی صنعت شکر، تولیدکنندگان مواد غذایی فرآوری شده، و آنسل کیز، فیزیولوژیست آمریکایی که به نفع محدود کردن چربی های غذایی، نه قند، بحث می کرد و تلاش می کرد کار یودکین را به سخره بگیرد. [ ۲] در سالهای بعد، مشاهدات یودکین پذیرفته شد. [ ۲] [ ۳] [ ۴] [ ۵] در سال ۲۰۰۹ یک سخنرانی در مورد اثرات قند بر سلامتی توسط رابرت لوستیگ، متخصص غدد درون ریز کودکان آمریکایی، در فضای مجازی منتشر شد. [ ۶] علاقه بعدی منجر به کشف مجدد کتاب یودکین و احیای شهرت او شد. [ ۲] [ ۷]
دو نسخه دیگر از کتاب منتشر شد که دومین نسخه پس از مرگ یودکین در سال ۱۹۹۵ بود. یک نسخه توسعه یافته در سال ۱۹۸۶ ظاهر شد که توسط خود یودکین اصلاح شد تا شواهد تحقیقاتی بیشتری را شامل شود. در سال ۲۰۱۲ این کتاب توسط پنگوئن بوکس با مقدمه جدیدی توسط رابرت لوستیگ مجدداً منتشر شد تا بازتاب دهنده زمینه تغذیه ای تغییر یافته ای باشد که کتاب به ایجاد آن یاری رسانده است. [ ۲]
این کتاب برای اولین بار در سال ۱۹۷۲ در نیویورک توسط ناشر پیتر اچ. وایدن با عنوان شیرین و خطرناک منتشر شد و چند هفته بعد در لندن توسط دیویس - پوینتر با عنوان خالص، سفید و مرگبار: مشکل قند منتشر گشت. خالص، سفید و مرگبار برای نسخه های بعدی استفاده شد و عنوانی است که کتاب با آن شناخته شد. [ ۸]
در زمان انتشار، به طور کلی پذیرفته شد که افزایش نگران کننده اخیر در بروز بیماری عروق کرونر قلب ( CHD ) به دلیل مصرف بیش از حد چربی حیوانی است. [ ۹] یودکین معتقد بود که این دیدگاه اشتباه است و در عوض، یکی از دلایل مهم CHD مصرف بیش از حد قند ( به عنوان مثال ساکاروز ) است. به طور کلی تر، او استدلال کرد، مصرف بیش از حد ساکاروز باعث ایجاد اختلال متابولیک می شود که چندین نتیجه نامطلوب دارد.
عکس خالص سپید مرگ آور
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس