حلوا ارده
لغت نامه دهخدا
پیشنهاد کاربران
حلوا ارده ترکیبی از ارده، تخم مرغ، شکر، هل و چوبک است که به شکل یک خمیر کرم رنگ درآمده و در وعده صبحانه مصرف می شود. به طور معمول روی این محصول، خلال پسته یا دانه های کنجد ریخته می شود تا طعم خوشایندتری پدید آید.
... [مشاهده متن کامل]
این محصول خوش طعم، بهتر است در مکانی خنک نگه داری شود تا برای مدت زمان طولانی تری قابل مصرف باشد. به طور معمول فاصله زمان تولید تا تاریخ انقضا این محصول چهار ماه است.
ارده از کنجد بو داده و آسیاب شده تهیه می شود و سرشار از مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب مفید، ویتامین ها و مواد معدنی است.
... [مشاهده متن کامل]
این محصول خوش طعم، بهتر است در مکانی خنک نگه داری شود تا برای مدت زمان طولانی تری قابل مصرف باشد. به طور معمول فاصله زمان تولید تا تاریخ انقضا این محصول چهار ماه است.
ارده از کنجد بو داده و آسیاب شده تهیه می شود و سرشار از مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب مفید، ویتامین ها و مواد معدنی است.