حاج سید محمد جعفر مروج جزائری

دانشنامه اسلامی

[ویکی اهل البیت] پیشگفتار
چهره روحانی او یادآور سیمای جدش رسول خدا صلی الله علیه و آله مهربانی اش نمایانگر لطف و توجه امیرالمومنین علیه السلام بر یاران خود بود و فروتنی و تواضعش نسبت به زیردستان، همراهی امامان معصوم با مستمندان را در یادها زنده می کرد. دانش پژوهی از تبار حقیقت جویان بود و خود را از سرچشمه علوم عالمان دین، سیراب کرد.
او فقیهی توانا، اصولی ای دانا، عارفی کم نظیر و نویسنده ای با تدبیر بود که از آغاز تا پایان زندگی اش قلم بر زمین نگذاشت و از بحث و گفتگوی علمی خسته نشد.
آری! این عالم بزرگوار آیت الله حاج سید محمدجعفر مروج، یکی از والاترین نمونه های علم و دانش و تقوا در عصر ماست. مردی که هیچ گاه در پی شهرت نرفت، به زخارف دنیا ننگریست و در راه آموختن و آموزاندن از هیچ کوششی فروگذار نکرد.
مقاله ای که پیش رو دارید حاصل تحقیقی است که برای شناخت این مرد دانشمند انجام داده ایم؛ مردی که می تواند راهنمای رهسپاران در بیابان حیرت باشد. از این رو به آهنگ شناخت او به راه افتادیم و برای یافتن حقیقت از خدای خویش و روح قدسی او یاری می جوییم.
شوشتر با این که منطقه ای دورافتاده است ولی همواره مهد علم و فضیلت و پرورشگاه دانش و شرافت بوده است و در طول زمان های گذشته عالمان بزرگواری از این شهر برخاسته اند. قاضی نورالله شوشتری، سهل بن عبدالله تستری، ملا اسدالله تستری، سید نعمت الله جزائری، حاج سید نورالدین جزائری، حاج سید عبدالله جزائری، حاج شیخ جعفر شوشتری و نوادگان او تا شیخ معاصر، حاج شیخ محمدتقی شوشتری و دهها عالم، فقیه 7 فیلسوف و عارف از جمله ستارگانی اند که در این شهر تربیت یافته، شهره جهان علم و فضیلت شده اند.

پیشنهاد کاربران

بپرس