جولرستان

دانشنامه عمومی

منطقه جُولَرِستان از توابع شهرابریشم درکنارمنطقه۱۳اصفهان .
بخش مرکزی شهرستان فلاورجان استان اصفهان که فاصله آن از مرکز شهرستان ۴ کیلومترواز مرکز شهر اصفهان۶ کیلومتر است. منطقه جولرستان با روستای کرسگان وحسین آباد و موسیان همجوار می باشد. قدمت روستا باتوجه به اثار به دست امده بیش از500سال میباشد
از نظر جغرافیائی در موقعیت مدار 31 درجه عرض شمالی و 52 درجه طول شرقی در مدار کره زمین قراردارد. که از شمال به رودخانه زاینده رود وجزین واحمد آباد، از جنوب به موسیان، از شرق به کرسگان و اتوبان ذوب آهن و شهرجدید ابریشم و از غرب به روستای حسین آباد منتهی می شود. ضمن اینکه روستاهای حسین آباد، کرسگان وجولرستان با توجه به رشد جمعیت و ساخت وسازهای جدید در حال حاضر بهم متصل و با یک نگاه از ارتفاع بالا یک محل مشاهده می شود
آب وهوا
این منطقه به خاطر عبور رودخانه زاینده رود از شمال و شمال غربی در فصول مشابه شهر اصفهان می باشد .
امکانات منطقه جولرستان
منطقه صنعتی دستگاه های راه سازی لودر و کوماتسو
انواع عابر بانک،
فروشگاه های موادغذایی
، باغ رستوران های مجلل ، باغ رستوران کلبه
روستای جولرستان در ۵۱ درجه ۳۲ دقیقه و ۴۲ ثانیه طول شرقی و ۳۲ درجه و ۳۴ دقیقه و ۵۸ ثانیه عرض شمالی واقع شده است . این روستا از شمال به حسین آباد از جنوب به کرسگان و از سمت مغرب به موسیان و از سمت مشرق به شهرابریشم محدود می شود.
طبق آمار رسمی سرشماری سال ۱۳۸۵ جمعیت آن ۲۴۷۳ نفر است[ ۱] که شغل بیشتر ساکنان ان کشاورزی و مشاغل آزاد می باشد.
محصولات کشاورزی که در این روستا برداشت می شود عبارت است از: سیب زمینی. هویج. پیاز. برنج. گندم. جو و انواع سبزیجات.
صنعت منطقه جولرستان و کرسگان بعلت وجود تعمیرگاه های متعدد لودر و بولدوزر و بیل مکانیکی و بیل بکهو و انواع گریدر و غلطک بشدت در حال پیشرفت است و از نقاط مختلف استان اصفهان برای تأمین قطعه و تعمیرات به منطقه جولرستان و کرسگان مراجعه می کنند.
عکس جولرستان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

من سنگ مقبره های قدیمی را که بررسی کردم ابتدا نام دو روستای حسین آباد و جولرستان به نام جورلستان بوده است. سپس به دو روستای حسین آباد و کاراوه منشعب شده است. سپس موقع ثبت اسناد رسمی روستای کاراوه با نام جولرستان ثبت شده است .
فرستنده: اکبر رضائی از روستای حسین آباد
ضمن عرض سلام بنظر متن خانم رضایی مقبولیت بیشتری دارد. تشکر
جولرستان مکانی در 3 کیلومتری شهر اصفهان که سال های قدیم مکان گلاب گیری بوده و به گلاور معروف بوده و در ثبت کتابی �گلارستان� نوشته اند و با نفوذ زبان عربی به ایران، حرف گ جای خود را به ج داد و جلارستان و جولرستان نامیده شد؛ مثل محلۀ قدیم گی اصفهان که جی کنونی است.

جولر یک کلمه ارمنی به معنی گل میباشد و با توجه به اینکه پیشینه یکی از فامیل های این روستا ارمنی میباشد نام این روستا از این پیشینه ریشه گرفته شده است

با سلام . آدرس روستا صحیح است اما معنای جولرستان که از دو بخش جولر ستان تشکیل شده چیست؟
این روستا اسامی دیگری هم دارد ( گل آور ، گاراور و. . ) که شاید جولر در اصل گلر مخفف همان کلمه گل آور بوده که در اثر استعمال زیاد و برای تلفظ راحت تر هم مخفف شده و هم معرب و تبدیل به جولر شده است. وبعد با پسوند ستان تبدیل به جولرستان شده.
...
[مشاهده متن کامل]

( این اتفاق در بسیاری از اسمها رایج است. )
موید آن هم باغ بزرگ گل محمدی بوده که دراین روستا قرار داشته و معروف بوده به باغ شیخ که قدمای محل آنرا دیده بودند و حتی از گلهایی که میچیدند و خانمها از آن گلاب میگرفتند خبر میدهندو البته هرچند حدود آن باغ مشخص است ولیکن تبدیل به خانه شده است.

بپرس