جوجه یانگنیوم ( کره ای: 양념치킨 ) انواع مرغ سرخ شده کره ای است که به همراه یک سس شیرین و تند گوچوژنگ، سیر، شکر و سایر ادویه ها تهیه شده است. [ ۱] [ ۲] این خوراک کره ای اغلب در کره جنوبی به عنوان آنجو شناخته می شود. [ ۳] [ ۴] [ ۵]
جولیا موسکین، با نویسندگی برای نیویورک تایمز، جوجه یانگنیوم را «آپوتئوز سبک کره ای» مرغ سرخ شده نامید. [ ۶]
مرغ سرخ شده در دهه ۱۹۷۰ در کره جنوبی محبوب شد. اولین رستوران مرغ سرخ شده در کره جنوبی، مرغ لیم بود که در سال ۱۹۷۷ افتتاح شد. [ ۵] [ ۷] [ ۸]
مرغ به صورت تکه های خرد شده سرخ شده و به همراه با نمک و پور فلفل سیاه به عنوان چاشنی سرو می شود. [ ۳] [ ۴] گاهی اوقات cheonju ( شراب برنج ) یا پودر کاری را اضافه می کنند تا بوی مرغ گرفته شود. [ ۶]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفجولیا موسکین، با نویسندگی برای نیویورک تایمز، جوجه یانگنیوم را «آپوتئوز سبک کره ای» مرغ سرخ شده نامید. [ ۶]
مرغ سرخ شده در دهه ۱۹۷۰ در کره جنوبی محبوب شد. اولین رستوران مرغ سرخ شده در کره جنوبی، مرغ لیم بود که در سال ۱۹۷۷ افتتاح شد. [ ۵] [ ۷] [ ۸]
مرغ به صورت تکه های خرد شده سرخ شده و به همراه با نمک و پور فلفل سیاه به عنوان چاشنی سرو می شود. [ ۳] [ ۴] گاهی اوقات cheonju ( شراب برنج ) یا پودر کاری را اضافه می کنند تا بوی مرغ گرفته شود. [ ۶]
wiki: جوجه یانگنیوم