جایگزین های قهوه، محصولاتی بدون قهوه و معمولاً بدون کافئین هستند. جایگزین های قهوه را می توان به دلایل پزشکی، اقتصادی و مذهبی یا صرفاً به این دلیل که قهوه به راحتی در دسترس نیست استفاده کرد. نوشیدنی های حاوی برخی از دانه های برشته شده، از جایگزین های معمول قهوه هستند.
در جنگ جهانی دوم، از بلوط برای تهیهٔ یک نوشیدنی مشابه قهوه استفاده می شد. در طول جنگ داخلی آمریکا نیز قهوه در ایالت های جنوبی آمریکا کمیاب بود و در این مناطق، از جایگزین هایی برای قهوه، استفاده می شد. [ ۱]
گاهی از جایگزین های قهوه در تهیه غذا و نوشیدنی برای کودکان، افرادی که معتقدند قهوه ناسالم است و افرادی که به دلایل مذهبی از کافئین اجتناب می کنند استفاده می شود. کلیسای عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان ( LDS ) به اعضای خود توصیه می کند که از نوشیدن قهوه خودداری کنند، زیرا دکترین کلیسا، ممنوعیت «نوشیدنی های داغ» را به گونه ای تفسیر می کند که قهوه را در هر شکلی شامل شود. [ ۲] کلیسای ادونتیست های روز هفتم هم کافئین را ماده ای ناسالم می داند و به اعضای خود توصیه می کند که از تمام غذاها و نوشیدنی های حاوی کافئین، از جمله قهوه خودداری کنند. [ ۳]
برخی از آداب و رسوم آشپزی آسیایی شامل نوشیدنی هایی است که به جای دانه های قهوهٔ بو داده، از دیگر دانه های بو داده از جمله چای جو، چای ذرت، و چای برنج قهوه ای تهیه می شوند. این موارد، جایگزین قهوه نمی شوند، اما حس مشابهی را به عنوان یک نوشیدنی معطر داغ ( در صورت تمایل شیرین شده ) جایگزین می کنند.
جایگزین های قهوه را می توان با برشته کاری یا جوشاندن انواع گیاهان و دانه های مختلف تهیه کرد.
برخی از مواد جایگزین مورد استفاده عبارت اند از: بادام، بلوط، مارچوبه، جو، مالت، راش، چغندر، هویج، ریشه کاسنی، ذرت، سویا، پنبه دانه، ریشه قاصدک، انجیر، دانه های گاربانزو بو داده، [ ۴] لوپین بو داده، ملاس، دانه بامیه، نخود، دانه خرمالو، پوست سیب زمینی، [ ۵] چاودار، هسته رازیانه بو، سیب زمینی شیرین، سبوس گندم و هستهٔ خرما
در استان کبک، دانه های اقاقیای سیاه، در گذشته و پیش از این که آفت ساقه خوار، تعداد این درختان را کاهش دهند، به عنوان جایگزین قهوه استفاده می شد. [ نیازمند منبع] یک نویسنده آلمانی در سال ۱۷۹۳ به جایگزینی قهوه با نخود برشته شده اشاره کرد. [ ۴]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر جنگ جهانی دوم، از بلوط برای تهیهٔ یک نوشیدنی مشابه قهوه استفاده می شد. در طول جنگ داخلی آمریکا نیز قهوه در ایالت های جنوبی آمریکا کمیاب بود و در این مناطق، از جایگزین هایی برای قهوه، استفاده می شد. [ ۱]
گاهی از جایگزین های قهوه در تهیه غذا و نوشیدنی برای کودکان، افرادی که معتقدند قهوه ناسالم است و افرادی که به دلایل مذهبی از کافئین اجتناب می کنند استفاده می شود. کلیسای عیسی مسیح قدیسان آخرالزمان ( LDS ) به اعضای خود توصیه می کند که از نوشیدن قهوه خودداری کنند، زیرا دکترین کلیسا، ممنوعیت «نوشیدنی های داغ» را به گونه ای تفسیر می کند که قهوه را در هر شکلی شامل شود. [ ۲] کلیسای ادونتیست های روز هفتم هم کافئین را ماده ای ناسالم می داند و به اعضای خود توصیه می کند که از تمام غذاها و نوشیدنی های حاوی کافئین، از جمله قهوه خودداری کنند. [ ۳]
برخی از آداب و رسوم آشپزی آسیایی شامل نوشیدنی هایی است که به جای دانه های قهوهٔ بو داده، از دیگر دانه های بو داده از جمله چای جو، چای ذرت، و چای برنج قهوه ای تهیه می شوند. این موارد، جایگزین قهوه نمی شوند، اما حس مشابهی را به عنوان یک نوشیدنی معطر داغ ( در صورت تمایل شیرین شده ) جایگزین می کنند.
جایگزین های قهوه را می توان با برشته کاری یا جوشاندن انواع گیاهان و دانه های مختلف تهیه کرد.
برخی از مواد جایگزین مورد استفاده عبارت اند از: بادام، بلوط، مارچوبه، جو، مالت، راش، چغندر، هویج، ریشه کاسنی، ذرت، سویا، پنبه دانه، ریشه قاصدک، انجیر، دانه های گاربانزو بو داده، [ ۴] لوپین بو داده، ملاس، دانه بامیه، نخود، دانه خرمالو، پوست سیب زمینی، [ ۵] چاودار، هسته رازیانه بو، سیب زمینی شیرین، سبوس گندم و هستهٔ خرما
در استان کبک، دانه های اقاقیای سیاه، در گذشته و پیش از این که آفت ساقه خوار، تعداد این درختان را کاهش دهند، به عنوان جایگزین قهوه استفاده می شد. [ نیازمند منبع] یک نویسنده آلمانی در سال ۱۷۹۳ به جایگزینی قهوه با نخود برشته شده اشاره کرد. [ ۴]
wiki: جایگزین های قهوه