خانواده ویتامین E شامل چهار توکوترینول ( آلفا، بتا، گاما، دلتا ) و چهار توکوفرول ( آلفا، بتا، گاما، دلتا ) است. تفاوت اصلی در ساختاری شیمیایی توکترینول ها و توکوفرول ها این است که توکوترینول ها دارای زنجیره های جانبی ایزوپرنوئید اشباع نشده با سه پیوند مضاعف کربن - کربن هستند. در مقابل زنجیره های جانبی توکوفرول ها اشباع شده است. ( شکل را ببینید ) . [ ۱] [ ۲]
توکوترینول ها ترکیباتی هستند که به طور طبیعی در برخی روغن های گیاهی از جمله روغن پالم، روغن سبوس برنج، روغن جوانه گندم، جو، روغن نخل اره ای، آناتو و انواع خاصی از دانه ها، مغزها و روغن های حاصل از آن ها در مقادیر بالا وجود دارند. [ ۳] [ ۴]
توکوترینول ها به طور کلی در بدن به خوبی تحمل می شوند و عوارض جانبی قابل توجهی ندارند. [ ۵]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتوکوترینول ها ترکیباتی هستند که به طور طبیعی در برخی روغن های گیاهی از جمله روغن پالم، روغن سبوس برنج، روغن جوانه گندم، جو، روغن نخل اره ای، آناتو و انواع خاصی از دانه ها، مغزها و روغن های حاصل از آن ها در مقادیر بالا وجود دارند. [ ۳] [ ۴]
توکوترینول ها به طور کلی در بدن به خوبی تحمل می شوند و عوارض جانبی قابل توجهی ندارند. [ ۵]
wiki: توکوترینول