توکوفرول

دانشنامه عمومی

توکوفرول ها ( /toʊˈkɒfəˌrɒl/   ; [ ۱] TCP ) دسته ای از ترکیبات آلی ( به صورت دقیق تر، اشکال مختلف فنول های متیله شده ) هستند. بسیاری از آن ها دارای فعالیت ویتامین E می باشند. از آنجا که فعالیت ویتامینی این دسته ترکیبات برای اولین بار در سال ۱۹۳۶ از یک عامل باروری رژیم غذایی در موش صحرایی شناسایی شد، نام آن "توکوفرول" گذاشته شد که، از کلمات یونانی τόκος tókos "تولد" و φέρειν phérein "تحمل یا حمل"، یعنی "برای حمل بارداری " و عبارت " - ول" در پایان آن که نشان دهنده دارا بودن گروه هیدروکسیل به عنوان یک الکل است، گرفته شده.
α - توکوفرول منبع اصلی یافت شده در مکمل ها و در رژیم غذایی مردمان اروپایی است، جایی که منابع اصلی رژیم غذایی روغن های زیتون و آفتابگردان می باشد، [ ۲] در حالی که γ - توکوفرول رایج ترین شکل در رژیم غذایی مردمان آمریکاییست که دلیل آن مصرف بیشتر سویا و روغن ذرت در این مناطق است. [ ۳]
همچنین توکوترینول ها که ترکیبات مرتبط با توکوفرول ها هستند، فعالیت ویتامین E دارند. از تمام این مشتقات مختلف با فعالیت ویتامینی می توان به درستی "ویتامین E" نام برد. توکوفرول ها و توکوترینول ها آنتی اکسیدان های محلول در چربی هستند و به نظر می رسد که عملکردهای بسیار دیگری نیز در بدن دارند.
عکس توکوفرولعکس توکوفرولعکس توکوفرولعکس توکوفرول
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

پیشنهاد کاربران

بپرس