توم خا کایی یا توم خا گایی ( تای: ต้มข่าไก่، تلفظ tôm kʰà: kàj، لائو: ຕົ້ມຂ່າໄກ່، آوانگاریtôm. kʰā:. kāj ) که با نام «سوپ تایلندی نارگیل» هم شناخته می شود، نوعی سوپ ترش و تندِ تایلندی و لائوسی است که با شیر نارگیل طبخ می شود.
در تایلند، این سوپ را با شیر نارگیل، گالانگال، برگ های لیموی کفیر، علف لیمو، فلفل قرمزِ تایلندی، گشنیز، قارچ کاه یا شیتاکه، گوشت مرغ، سس ماهی و عصارهٔ لیموترش سبز تهیه می کنند.
در کشور لائوس، بجای گشنیز، از شوید استفاده می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر تایلند، این سوپ را با شیر نارگیل، گالانگال، برگ های لیموی کفیر، علف لیمو، فلفل قرمزِ تایلندی، گشنیز، قارچ کاه یا شیتاکه، گوشت مرغ، سس ماهی و عصارهٔ لیموترش سبز تهیه می کنند.
در کشور لائوس، بجای گشنیز، از شوید استفاده می شود.
wiki: توم خا کایی