تولید قهوه در نیکاراگوئه ( انگلیسی: Coffee production in Nicaragua ) بخش مهمی از تاریخ واقتصاد این کشور بوده است. قهوه یکی از تولیدات اصلی نیکاراگوئه می باشد. مناسب ترین نواحی برای کشت این محصول بخش ماناگوا، دیریامبا، سان مارکوس، خیونتپه ( Jinotepe ) و هم چنین در اطراف بخش گرانادا، دریاچه نیکاراگوئه، بخش چونتالس و در بخش نوئوا سگوویا می باشند، از دیر باز در ماتاگالپا و خیونتگا ( Jinotega ) با کیفیت ترین قهوه بدست آمده است. در بخش ماناگوا محصول بیشتری بدست می آمد ولی با کیفیت ترین دانه قهوه در بخش ماتاگالپا تولید می گردید. مناسب ترین ارتفاع برای رشد قهوه، ۸۰۰ متر بالاتر از سطح دریا می باشد. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تولید قهوه در نیکاراگوئه