توقو باسکی

دانشنامه عمومی

توقو باسکی یا سوپ ماهی یک سوپ ویژه از غذاهای منطقه باسک است که بر اساس سوپ ماهی از سخت پوستان و صدف ها تهیه می شود. این سوپ از ماهی های مخلوط درست می شود. ماهی هایی نظیر مارماهی بزرگ، کفال قرمز، گورنارد، صدف، خرچنگ، عقرب ماهی و غیره. این سوپ در روغن زیتون، شراب سفید، پیاز، گوجه فرنگی، فلفل قرمز، سیب زمینی، جعفری، سیر، نمک، فلفل پخته می شود. اصالت سوپ ماهی توقو به منطقه سیبوره و سن - ژان - دو - لوز بر می گردد.
عکس توقو باسکی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس