ته ماکی زوشی ( به ژاپنی: 手巻き寿司 てまき ずし temakizushi ) یا سوشی دست پیچ یکی از انواع سوشی است. در این نوع سوشی مواد غذایی شامل برنج، و مواد دیگر یا به اصطلاح ژاپنی نتا در داخل یک جلبک دریایی به نام نوری قرار گرفته و به همراه یکدیگر به شکل یک قیف پیچانده می شوند. ته ماکی در رستوران های رسمی سوشی، به ندرت یافت می شود. این غذا بسیار محبوب است و در خانه، اغلب مورد استفاده قرار گیرد.
در سنت آشپزی ژاپنی، واژهٔ سوشی در واقع اشاره به برنج ویژهٔ آماده شده با طعم سرکه است که جزو اصلی همهٔ انواع غذاهای سوشی، اعم از نیگیری زوشی تا چیراشی زوشی را تشکیل می دهد. در ژاپنی، اصطلاح ماکی اشاره به هر نوع رول سوشی ترکیب شده با نوری است، و ته به معنای دست می شود. در واقع ته ماکی نوعی سوشی است که به جای استفاده از ابزارهایی مانند ماکی سو برای پیچاندن سوشی، تنها از دست استفاده می شود. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفدر سنت آشپزی ژاپنی، واژهٔ سوشی در واقع اشاره به برنج ویژهٔ آماده شده با طعم سرکه است که جزو اصلی همهٔ انواع غذاهای سوشی، اعم از نیگیری زوشی تا چیراشی زوشی را تشکیل می دهد. در ژاپنی، اصطلاح ماکی اشاره به هر نوع رول سوشی ترکیب شده با نوری است، و ته به معنای دست می شود. در واقع ته ماکی نوعی سوشی است که به جای استفاده از ابزارهایی مانند ماکی سو برای پیچاندن سوشی، تنها از دست استفاده می شود. [ ۱]
wiki: ته ماکی زوشی