فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه عمومی
تنوری کردن یا در فر پختن ( به انگلیسی: baking ) روشی از روش های متنوع پخت است که بیشتر برای تهیه انواع نان، نان فانتزی، شیرینی و سیب زمینی تنوری استفاده می شود.
• استفاده از حرارت خشک
• استفاده از فر یا تنور
• برشته و قهوه ای رنگ شدن سطوح نان و شیرینی
• طولانی بودن مدت پخت
• استفاده از حرارت غیر مستقیم و غیر تابشی
• استفاده از حرارت پراکنده ( حرارت همرفت ) در فر، تنور یا سنگ های داغ ( مثل نان سنگک ایرانی )
• مناسب برای پختن انواع نانهای سنتی، نان فانتزی، کیک ها، کماج ها، کلوچه ها، شیرینی ها، تارت ها.
• مناسب برای تنوری کردن سیب زمینی، سیب، لوبیا و پاستا و انواع دیگری از غذاها مثل پرتزل
فرهای امروزی دارای دو نوع المنت حرارتی هستند، یکی برای نان پزی و شیرینی پزی، که از سامانه انتقال حرارت همرفت و هدایتی برخوردار است و دیگری برای کباب کردن که به سامانه انتقال حرارت تابشی و تشعشعاتی مجهز می باشد. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف• استفاده از حرارت خشک
• استفاده از فر یا تنور
• برشته و قهوه ای رنگ شدن سطوح نان و شیرینی
• طولانی بودن مدت پخت
• استفاده از حرارت غیر مستقیم و غیر تابشی
• استفاده از حرارت پراکنده ( حرارت همرفت ) در فر، تنور یا سنگ های داغ ( مثل نان سنگک ایرانی )
• مناسب برای پختن انواع نانهای سنتی، نان فانتزی، کیک ها، کماج ها، کلوچه ها، شیرینی ها، تارت ها.
• مناسب برای تنوری کردن سیب زمینی، سیب، لوبیا و پاستا و انواع دیگری از غذاها مثل پرتزل
فرهای امروزی دارای دو نوع المنت حرارتی هستند، یکی برای نان پزی و شیرینی پزی، که از سامانه انتقال حرارت همرفت و هدایتی برخوردار است و دیگری برای کباب کردن که به سامانه انتقال حرارت تابشی و تشعشعاتی مجهز می باشد. [ ۱]
wiki: تنوری کردن
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید