تمپورا (غذا). تمپورا ( به ژاپنی: 天ぷら Tenpura ) یکی از معمول ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به شمار می آید. در این نوع غذا انواع خوراک های دریایی، سبزیجات و تره بار ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آرد تمپورا و آب ( گاهی شیر ) فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می شود. برای چاشنی از سس سویا استفاده می شود.
بیشتر بخوانید:
https://www3. nhk. or. jp/nhkworld/fa/radio/cooking/20160513. html
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبیشتر بخوانید:
https://www3. nhk. or. jp/nhkworld/fa/radio/cooking/20160513. html
wiki: تمپورا (غذا)