تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی. تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی ( انگلیسی: Mastering the Art of French Cooking ) کتاب آشپزی فرانسوی دو جلدی است که به دست سیمون بک و لوئیزت برتول ( هر دو اهل فرانسه ) و جولیا چایلد که اهل ایالات متحده است، نوشته شده است. [ ۱] این کتاب برای بازار آمریکا نوشته شده و در سال های ۱۹۶۱ ( جلد ۱ ) و ۱۹۷۰ ( جلد ۲ ) از سوی کناف منتشر شده است. موفقیت جلد ۱ منجر به این شد که جولیا چایلد برنامهٔ تلویزیونی خود را به نام سرآشپز فرانسوی ( یکی از نخستین برنامه های آشپزی در تلویزیون آمریکا ) برگزار کند. [ ۲] مورخ، دیوید اشتراوس، در سال ۲۰۱۱ گفت که انتشار کتاب تسلط بر هنر آشپزی فرانسوی «بیش از هر رویداد دیگری در نیم قرن گذشته برای تغییر شکل دادن به چشم انداز غذاخوری خوشمزه انجام شد. »[ ۳]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتسلط بر هنر اشپزی فرانسوی
دانشنامه عمومی
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید