ترشی بلغاری یکی از انواع ترشی های خوشمزه است که با مواد متنوعی تهیه می شود. ترشی بلغاری که در زبان محلی به عنوان تورشیا ( Turshia ) شناخته می شود، یکی از اصلی ترین چاشنی در غذاهای بلغاری است. سبزیجات این ترشی که به طور سنتی در شیشه های بزرگ تهیه می شوند، ترکیبی لذت بخش از تردی، ترشی، تندی و ادویه های معطر را ارائه می کنند. این ترشی به دلیل طعم و مزه ترش و شیرین خود، به عنوان یک چاشنی عالی برای انواع غذاها، به ویژه انواع کباب ها و جوجه کباب ها، مورد استفاده قرار می گیرد. [ ۱]
سنت درست کردن ترشی بلغاری به دوران باستان بازمی گردد. سبزیجات ترشی روشی محبوب برای نگهداری غذا در ماه های زمستان بود، زمانی که محصولات تازه کمیاب بود. در طول قرن ها، دستور العمل های ترشی بلغاری تکامل یافته است، اما اصول اولیه یکسان باقی مانده است. این نوع ترشی در بسیاری از غذاهای منطقه بالکان و خاورمیانه تهیه می شود. ترشی که به طور سنتی به عنوان سالاد زمستانی سرو می شود و تردی و اسیدیته کاملی را به هر وعده غذایی پخته شده اضافه می کند.
از جمله سبزیجاتی که در تهیه ترشی مورد استفاده قرار می گیرد شامل فلفل دلمه قرمز، فلفل دلمه سبز، هویج، گل کلم، گوجه سبز، کلم ساووی، برگ و ساقه کرفس است. مواد طعم دهنده ترشی نیز شامل آب جوشیده سرد، نمک، سرکه، روغن زیتون، سرکه، شکر قهوه ای، برگ بو و دانه فلفل سیاه می باشد. این موارد در شیشه و در محلی تاریک و خنک به مدت سه هفته نگه دارشته می شوند. [ ۲]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفسنت درست کردن ترشی بلغاری به دوران باستان بازمی گردد. سبزیجات ترشی روشی محبوب برای نگهداری غذا در ماه های زمستان بود، زمانی که محصولات تازه کمیاب بود. در طول قرن ها، دستور العمل های ترشی بلغاری تکامل یافته است، اما اصول اولیه یکسان باقی مانده است. این نوع ترشی در بسیاری از غذاهای منطقه بالکان و خاورمیانه تهیه می شود. ترشی که به طور سنتی به عنوان سالاد زمستانی سرو می شود و تردی و اسیدیته کاملی را به هر وعده غذایی پخته شده اضافه می کند.
از جمله سبزیجاتی که در تهیه ترشی مورد استفاده قرار می گیرد شامل فلفل دلمه قرمز، فلفل دلمه سبز، هویج، گل کلم، گوجه سبز، کلم ساووی، برگ و ساقه کرفس است. مواد طعم دهنده ترشی نیز شامل آب جوشیده سرد، نمک، سرکه، روغن زیتون، سرکه، شکر قهوه ای، برگ بو و دانه فلفل سیاه می باشد. این موارد در شیشه و در محلی تاریک و خنک به مدت سه هفته نگه دارشته می شوند. [ ۲]
wiki: ترشی بلغاری