تردک
لغت نامه دهخدا
فرهنگستان زبان و ادب
دانشنامه عمومی
تُردَک[ ۱] یا به تقلید از فنگلیش کراکر، گونه ای فراورده غذایی تنوری ترد و شکننده و گاهی کمی شور است که معمولاً از خمیر آرد برنج یا غلات و به طور انبوه تولید می شود. تردک ها مانند بیسکویت ها معمولاً تُرد، نازک و کوچک هستند و عرض آن ها کمتر از ۸ سانتی متر است. طعم دهنده هایی مانند نمک، سبزی، بذرهای گوناگون و پنیر به آن ها زده می شود که ممکن است در خمیر آن ها مخلوط شود یا پیش از پخت، روی آن ها پاشیده شود.
تردک ها شکل ها و انواع گوناگونی دارند. سوراخ هایی که روی آن ها ایجاد می کنند مانند بیسکویت ها برای جلوگیری از حجیم شدن آن ها هنگام پخت است. آن ها را می توان خالی خورد یا همراه با محصولات غذایی دیگر مصرف کرد. محصولاتی غذایی مانند ورقه های پنیر، ورقه های گوشت، کره، کره بادام زمینی، مربا و سس.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتردک ها شکل ها و انواع گوناگونی دارند. سوراخ هایی که روی آن ها ایجاد می کنند مانند بیسکویت ها برای جلوگیری از حجیم شدن آن ها هنگام پخت است. آن ها را می توان خالی خورد یا همراه با محصولات غذایی دیگر مصرف کرد. محصولاتی غذایی مانند ورقه های پنیر، ورقه های گوشت، کره، کره بادام زمینی، مربا و سس.
wiki: تردک
پیشنهاد کاربران
پیشنهادی ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید