تخمیر صنعتی

دانشنامه عمومی

تخمیر صنعتی به کارگیری عمدی تخمیر میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها، قارچ ها، همچنین سلول های یوکاریوتی مانند سلول های CHO و سلول های حشرات برای ساختن محصولات مفید برای انسان است. محصولات تخمیرشده به عنوان غذا و همچنین در صنایع عمومی کاربرد دارند. برخی از مواد شیمیایی کالا مانند اسید استیک، اسید سیتریک و اتانول با تخمیر ساخته می شوند. میزان تخمیر به غلظت میکروارگانیسم ها، سلول ها، اجزای سلولی و آنزیم ها و همچنین دما، pH[ ۱] و تخمیر هوازی اکسیژن بستگی دارد. بازیابی محصول بیشتر شامل غلظت محلول رقیق است. تقریباً همه آنزیم های تولیدشده تجاری، مانند لیپاز، اینورتاز و مایه پنیر، از طریق تخمیر با میکروب های اصلاح شده ژنتیکی ساخته می شوند. در برخی موارد، تولید زیست توده به خودی خود هدف است، مانند پروتئین تک یاخته، مخمر نانوایی و اسید لاکتیک که باکتری های کشت های اولیه خود وجود دارند.
عکس تخمیر صنعتی
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس