تخم مرغ صدساله ( انگلیسی: Century egg ) یک نوع خوراکی چینی است که از طریق ترشی انداختن تخم اردک، مرغ یا تخم بلدرچین در مخلوطی از خاک رس، خاکستر، نمک، آهک و پوست برنج برای چندین هفته تا چند ماه تهیه می شود.
با این روش، رنگ زردهٔ تخم مرغ سبز تیره یا خاکستری می شود، و به خاطر حضور سولفید هیدروژن و آمونیاک قوام کرم مانند و عطر و طعم قوی پیدا می کند. سفیدهٔ آن هم تبدیل به ژله ای به رنگ قهوه ای تیره و ژله شفاف با طعم شور می شود.
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفبا این روش، رنگ زردهٔ تخم مرغ سبز تیره یا خاکستری می شود، و به خاطر حضور سولفید هیدروژن و آمونیاک قوام کرم مانند و عطر و طعم قوی پیدا می کند. سفیدهٔ آن هم تبدیل به ژله ای به رنگ قهوه ای تیره و ژله شفاف با طعم شور می شود.
wiki: تخم مرغ صدساله