تجارت روم

دانشنامه عمومی

تجارت امپراتوری روم بخش عمده ای از اقتصاد روم در اوایل جمهوری و بیشتر دوران امپراتوری بود. به علت توجه به ارزش ها و روندهای باب روز و زبان میانجی کارای لاتین که بهره برداری از لژیون روم را امکان پذیر ساخته بود در تاریخ نگاری و فرهنگ عامه به اساس اقتصادی امپراتوری کم توجهی صورت گرفته است. زبان میانجی و لژیون روم در حالی توسط تجارت پشتیبانی می شدند که خود بخشی از ستون فقرات آن بودند. رومی ها تاجر بودند و طول عمر امپراتوریشان به پشتوانهٔ فعالیت تجاری آنها بود.
در حالی که از نظر قانونی، اعضای سنای روم و پسرانشان در تجارت محدودیت هایی داشتند، اعضای طبقهٔ سواره نظام جدا از ارزشهای والای طبقهٔ خود که پیگیری های نظامی و فعالیت های تشریفاتی بود، در کسب و کارها شرکت می کردند. پلبیان و آزادگان در بازارها فروشگاه و دکه داشتند، در حالی که بردگان متعدد بیشتر کارهای سخت را انجام می دادند. همچنین خود بردگان موضوع معاملات تجاری بودند. احتمالاً به دلیل نسبت بالای آنها در جمعیت ( در مقایسه با یونان کلاسیک ) ، فرارها و همچنین، جنگ های سرویل و قیام های جزئی، تجارت آنها بخشی متمایز از باقی تجارت روم بود.
حسابداری بسیار پیچیده و گستردهٔ تجارت روم با تابلوهای شمارش و چرتکهٔ رومی انجام می شد. چرتکه که بر اساس اعداد رومی کار می کرد، برای شمارش پول ها و واحدهای اندازه گیری رومی کاملاً مناسب بود.
مذاکره کنندگان بخشی از بانکداران محسوب می شدند زیرا آنها با وام های با بهره می دادند. آنها همچنین کالاهای اساسی را به صورت عمده خریداری و می فروختند یا به مقدار عمده کالا تجارت می کردند. دلالان نقره به عنوان عامل برگزار کننده مزایده های عمومی یا خصوصی عمل می کردند، از سپرده های پولی شهروندان نگهداری می کرد، رسید ( چک ) افراد را نقد می کردند و به عنوان صراف خدمت می کردند. آنها کتاب ها و جدول هایی دقیق نگه داری می کردند که از نظر دادگاه ها اثبات قانونی به حساب می آمدند. در برخی موارد، دلالان نقره به عنوان زیرمجموعه ای از مذاکره کنندگان و در برخی دیگر به عنوان یک گروه جدا از یکدیگر در نظر گرفته می شوند.
دلالان نقره بعضی اوقات همان کارهایی را انجام می دادند که جدول داران، که بانکداران عمومی منصوب دولت بودند، انجام می دادند. مرکاتورها معمولاً از پلبی ها یا آزادگان بودند. آنها در بازارهای فضای باز یا مغازه های سرپوشیده، غرفه های باربری یا کنار جاده برای مبادله ی کالا حضور داشتند. آنها همچنین در حین کارزارها در نزدیکی اردوگاه های نظامی روم حضور داشتند، به سربازان غذا و لباس می فروختند و بابت هرگونه غنیمت ناشی از فعالیت های نظامی پول نقد می پرداختند.
عکس تجارت رومعکس تجارت رومعکس تجارت رومعکس تجارت رومعکس تجارت رومعکس تجارت روم
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس