تاکو کره ای

دانشنامه عمومی

تاکوهای کره ای یک غذای تلفیقی کره ای - مکزیکی است که در تعدادی از مناطق شهری در ایالات متحده و کانادا رایج است. تاکوهای کره ای در لس آنجلس، [ ۱] اغلب به عنوان غذای خیابانی، متشکل از مواد پرکننده به سبک کره ای، مانند بولگوگی و کیمچی، که در بالای تورتیلاهای کوچک ذرت مکزیکی سنتی قرار می گیرند، سرچشمه می گیرند. بوریتوهای کره ای یک غذای مشابه هستند که از تورتیلاهای آردی بزرگتر به عنوان پیچیدن غذا استفاده می کنند.
اگرچه رستوران های مختلف گهگاه غذاهایی را سرو می کنند که آن ها را تاکوی کره ای می نامند، محبوبیت این غذا به طور کلی به استفاده از توئیتر توسط صاحبان باربیکیو کره ای Kogi، یک کامیون غذا در لس آنجلس، کالیفرنیا، برای اعلام برنامه شان بازمی گردد. و برنامه سفر[ ۲] [ ۳] [ ۴] ایده ساخت تاکوهای کره ای پس از جستجوی ناموفق در محله کره ای ها لس آنجلس برای تاکوهای کارنه اسادا ذهن مالک مارک مانگوئرا رسید. [ ۳] کوگی در اولین سال فعالیت خود حدود ۲ میلیون دلار درآمد داشت. [ ۵]
کامیون های تاکوی کره ای بعداً در پورتلند، اورگان ( کامیون "KOI Fusion" ) ، آستین، تگزاس ( کامیون باربیکیو Chi'Lantro ) و سیاتل، واشینگتن ( "Marination Mobile" ظاهر شدند، که تاکوی کره ای گوشت خوک تند آنها را به دست آورد. Good Morning America بهترین کامیون غذای در آمریکا است ) . [ ۶] در سانفرانسیسکو، این غذا در سال ۲۰۰۹ توسط رستوران نامو گاری مواد غذایی رستوران Happy Belly در پارک گلدن گیت رایج شد و بعداً به یک غرفه غذا در بازار کشاورزان در ساختمان فری سانفرانسیسکو منتقل شد. [ ۷] محبوبیت این غذا باعث شد که زنجیره اصلی فست فود Baja Fresh با برنامه ریزی برای معرفی این غذا به صدها مکان در سراسر کشور، تاکوهای کره ای را به عنوان یک غذا در منو در کالیفرنیا آزمایش کند. [ ۸] [ ۹]
در آوریل ۲۰۱۰، مجله Food & Wine، روی چوی، سرآشپز Kogi's اصلی را که یکی از «بهترین سرآشپزهای جدید» سالانه است، معرفی کرد. [ ۱۰] این اولین باری بود که یک آشپز کامیون غذای سیار نامزد این جایزه می شد. [ ۱۱]
عکس تاکو کره ای
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس