تانگولو ( Tanghulu ) ( به معنای میوه آبنباتی یا میوه نباتی یا میوه قندی ) یک میان وعده سنتی چینی است که از میوه های قندی شده ( آب نبات ) تشکیل می شود. [ ۱] تانگولو نشات گرفته از شمال چین است اما در حال حاضر معمولاً در بسیاری از شهرهای چین مانند پکن، [ ۱] تیانجین و شانگهای هم در دسترس است. تانگولو شامل میوه هایی است که با استفاده از قند، آبنباتی شده اند و دارای پوشش سخت قندی هستند. این میوه ها بر روی سیخ های بامبو ارائه می شوند که در حدود ۲۰ سانتی متر بلندی دارند.
تانگولو به طور معمول دارای یک پوشش شکری سخت است که از فروبردن سیخ میوه در شربت غلیظ ایجاد می شود؛ ممکن است برای پوشش از شکلات یا گرد کنجد هم استفاده شود. زالزالک چینی میوه اصلی و سنتی برای ساخت تانگولو است اما امروزه انواع میوه های دیگر مانند گوجه گیلاسی، پرتقال ماندارین، توت فرنگی، زغال اخته، آناناس، کیوی، موز یا انگور هم برای این منظور به کار می روند. .
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفتانگولو به طور معمول دارای یک پوشش شکری سخت است که از فروبردن سیخ میوه در شربت غلیظ ایجاد می شود؛ ممکن است برای پوشش از شکلات یا گرد کنجد هم استفاده شود. زالزالک چینی میوه اصلی و سنتی برای ساخت تانگولو است اما امروزه انواع میوه های دیگر مانند گوجه گیلاسی، پرتقال ماندارین، توت فرنگی، زغال اخته، آناناس، کیوی، موز یا انگور هم برای این منظور به کار می روند. .
wiki: تانگولو