تاماگوکاکه گوهان

دانشنامه عمومی

تاماگوکاکه گوهان ( به ژاپنی: 卵かけご飯、たまごかけごはん Tamagokake ) به یک نوع غذای برنجی در آشپزی ژاپنی گفته می شود. در این نوع غذا گوهان ( برنج ژاپنی ) به همراه تخم مرغ خام بهم زده می شود و به عنوان چاشنی از سس سویا استفاده می شود.
عکس تاماگوکاکه گوهانعکس تاماگوکاکه گوهانعکس تاماگوکاکه گوهانعکس تاماگوکاکه گوهانعکس تاماگوکاکه گوهانعکس تاماگوکاکه گوهان
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس