تاماله

دانشنامه عمومی

تاماله ( اسپانیایی: tamal ، از ناهواتل: tamalli[ ۱] ) یک غذای سنتی آمریکای جنوبی است که از از ماسا ( خمیر نشاسته ای، معمولاً بر پایه ذرت ) ساخته شده، و در یک لفاف برگ بخارپز یا جوشانده می شود. لفاف آن پیش از خوردن کنار گذاشته می شود. تاماله ها را می توان با انواع گوشت، پنیر، میوه، سبزی، چیلی یا هر فراهم آورده ای بسته به سلیقه پر کرد، و هر دوی آکناک و مایع پخت ممکن است چاشنی زده شوند.
عکس تامالهعکس تاماله
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

دانشنامه آزاد فارسی

تامالِه (Tamale)
شهر و مرکز ناحیۀ شمالی، در شمال شرقی کشور غنا. در فاصلۀ ۴۵۰کیلومتری شمال آکرا و ۵۰کیلومتری رأس شمالی دریاچۀ ولتا واقع شده است. ۲۷۹,۶۰۰ نفر جمعیت دارد (۲۰۰۳).

پیشنهاد کاربران

بپرس