تاماله ( اسپانیایی: tamal ، از ناهواتل: tamalli[ ۱] ) یک غذای سنتی آمریکای جنوبی است که از از ماسا ( خمیر نشاسته ای، معمولاً بر پایه ذرت ) ساخته شده، و در یک لفاف برگ بخارپز یا جوشانده می شود. لفاف آن پیش از خوردن کنار گذاشته می شود. تاماله ها را می توان با انواع گوشت، پنیر، میوه، سبزی، چیلی یا هر فراهم آورده ای بسته به سلیقه پر کرد، و هر دوی آکناک و مایع پخت ممکن است چاشنی زده شوند.![عکس تاماله](//img.abadis.ir/wikis/2/27A759BFBB0940B6.webp)
![عکس تاماله](//img.abadis.ir/wikis/1/1CA0E710E2A82868.webp)
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف![عکس تاماله](http://img.abadis.ir/wikis/2/27A759BFBB0940B6.webp)
![عکس تاماله](http://img.abadis.ir/wikis/1/1CA0E710E2A82868.webp)
wiki: تاماله