تاسیسات پرتاب موشک

دانشنامه عمومی

تأسیسات پرتاب موشک. تأسیسات پرتاب موشک که با عناوین سیلوی موشکی زیرزمینی، تأسیسات پرتاب ( LF ) یا سیلوی هسته ای نیز شناخته می شود، یک ساختار استوانه ای عمودی است که برای ذخیره سازی و پرتاب موشک های بالستیک قاره پیما ( ICBM ) ، موشک های میان برد و دوربرد، در محلی زیر زمین، ساخته شده است.
در این سازه ها معمولاً موشک در فاصله ای زیر زمین قرار گرفته و توسط یک «درب انفجاری» بزرگ در بالا محافظت می شود. سیلوها معمولاً به صورت فیزیکی یا الکترونیکی یا هردو، به یک مرکز کنترل پرتاب موشک متصل هستند.
با معرفی موشک یو آر - ۱۰۰ شوروی و سری موشک های تایتان دو آمریکا، سیلوهای زیرزمینی در دهه ۱۹۶۰ تغییر کردند. هر دو سری موشک، استفاده از سوخت هایپرگل را معرفی کردند که می توانست در موشک ها قرار داده شود و امکان پرتاب سریع را فراهم کند. سامانه های موشکی با سوخت مایع هر دو کشور به سیلوهای زیرزمینی منتقل شدند. معرفی سیستم های سوخت جامد، در اواخر دهه ۱۹۶۰، حرکت و پرتاب موشک از سیلوها را آسان تر کرد. [ ۱]
سیلوی موشکی زیرزمینی از دهه ۱۹۶۰ به عنوان سیستم اصلی پایگاه های موشکی و تأسیسات پرتاب موشک های زمینی باقی مانده است. افزایش دقت سیستم های هدایت اینرسیایی، آن ها را تا حدودی آسیب پذیرتر از دهه ۱۹۶۰ کرده است.
به غیر از تأسیسات زیرزمینی، موشک های بالستیک را می توان از تأسیسات بالای زمینی یا از سکوهای متحرک نیز پرتاب کرد، به عنوان مثال، کشنده برپاگر پرتابگر، واگن های ریلی، زیردریایی های موشک های بالستیک یا هواپیماها.
تأسیسات La Coupole از نخستین سیلوهای موشکی زیرزمینی مدرن است که هنوز وجود دارد. این تأسیسات، توسط نیروهای آلمان نازی در شمال فرانسه اشغالی بین سال های ۱۹۴۳ و ۱۹۴۴ ساخته شد تا به عنوان پایگاه پرتاب موشک های وی - ۲ باشد. این تأسیسات با یک گنبد بتنی عظیم برای ذخیرهٔ کلاهک های جنگی و سوخت، طراحی و برای پرتاب وی - ۲ در مقیاس بالا در نظر گرفته شده بود. قرار بود روزانه ده ها موشک با سوخت، آماده و در خارج از محوطه بتنی تأسیسات پرتاب شوند و به وسیلهٔ یکی از دو سکوی پرتاب در فضای باز علیه لندن و جنوب انگلستان پرتاب شوند. یک تأسیسات مشابه اما کمتر توسعه یافته، Blockhaus d'Eperlecques، نیز در ۱۴٫۴ کیلومتری شمال - شمال غربی لاکوپل، و نزدیک تر به اهداف مورد نظر در جنوب شرقی انگلستان ساخته شده بود.
به دنبال بمباران شدید و مکرر توسط نیروهای متفقین در طول عملیات کراسبو ( به فارسی: عملیات تیروکمان ) ، آلمانی ها نتوانستند کار ساخت و ساز را کامل کنند و آن مجموعه هرگز وارد خدمت عملیاتی نشد. [ ۲]
عکس تأسیسات پرتاب موشکعکس تأسیسات پرتاب موشکعکس تأسیسات پرتاب موشکعکس تأسیسات پرتاب موشکعکس تأسیسات پرتاب موشکعکس تأسیسات پرتاب موشک
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس