تاس کَباب
تاس کَباب
(از تاس/طاس که نوعی دیگ است) از غذاهای ایرانی (← آشپزی_ایرانی،_مکتب)، فراهم آمده از گوشت دنده و سردست گوسفند، پیاز حلقه حلقه شده، سیب زمینی ورقه ورقه شده، زردچوبه، گرد لیمو، نمک و فلفل. معروف ترین انواع تاس کباب، تاس کباب بِه است که در تهیۀ آن، جز مواد تاس کباب معیار، اقلامی چون به اصفهانی پوست گرفتۀ قاچ شده، هویج پوست تراش سکّه سکّه و کرفس خرد کرده نیز ضروری است. جوجونی و هلوکباب، هر دو از غذاهای مردم کاشان، از انواع تاس کباب اند.
تاس کَباب
(از تاس/طاس که نوعی دیگ است) از غذاهای ایرانی (← آشپزی_ایرانی،_مکتب)، فراهم آمده از گوشت دنده و سردست گوسفند، پیاز حلقه حلقه شده، سیب زمینی ورقه ورقه شده، زردچوبه، گرد لیمو، نمک و فلفل. معروف ترین انواع تاس کباب، تاس کباب بِه است که در تهیۀ آن، جز مواد تاس کباب معیار، اقلامی چون به اصفهانی پوست گرفتۀ قاچ شده، هویج پوست تراش سکّه سکّه و کرفس خرد کرده نیز ضروری است. جوجونی و هلوکباب، هر دو از غذاهای مردم کاشان، از انواع تاس کباب اند.
wikijoo: تاس_کباب