تاس کَباب تاس کَباب (از تاس/طاس که نوعی دیگ است) از غذاهای ایرانی (← آشپزی_ایرانی،_مکتب)، فراهم آمده از گوشت دنده و سردست گوسفند، پیاز حلقه حلقه شده، سیب زمینی ورقه ورقه شده، زردچوبه، گرد لیمو، نمک و فلفل. معروف ترین انواع تاس کباب، تاس کباب بِه است که در تهیۀ آن، جز مواد تاس کباب معیار، اقلامی چون به اصفهانی پوست گرفتۀ قاچ شده، هویج پوست تراش سکّه سکّه و کرفس خرد کرده نیز ضروری است. جوجونی و هلوکباب، هر دو از غذاهای مردم کاشان، از انواع تاس کباب اند.
تاس کباب یکی از غذاهای ایرانی معروف است، این غذا در لاله زار یکی از شهرهای استان کرمان قبل از جنگ جهانی دوم طبخ می شده که در طبخ آن از گوشت قرمز، سیب زمینی، به، آلو، روغن مایع، رب گوجه فرنگی، گرد غوره، نمک، فلفل، ادویه، پیاز، هویج و گوجه فرنگی استفاده می شود و این غذا را معمولاً با نان و گاهی با برنج مصرف می کنند. آب تاس کباب برخلاف آبگوشت باید بسیار کم و مانند خورش باشد. ... [مشاهده متن کامل]
مواد لازم تاس کباب برای ۶ نفر: • آلو را از قبل در آب سرد خیس می کنیم. پیاز را به صورت حلقه های نازک می بریم. پوست به را نیز کنده و به اندازه پره های پرتقال ورقه ورقه می بریم. سیب زمینی را هم پس از پوست گرفتن حلقه حلقه می کنیم. • گوشت را نیز به شکل ورقه های نازک ( تقریباً به طول و عرض دو بند انگشت ) تکه تکه می کنیم. اکنون یک قابلمه تقریباً بزرگ روی اجاق می گذاریم و دو قاشق روغن کف آن می ریزیم و نخست دو ردیف پیاز حلقه شده. • سپس یک ردیف گوشت روی آن می چینیم و کمی آلو روی آن می ریزیم و چند تکه به هم می گذاریم. گرد غوره را با نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و روی این مواد می پاشیم و سپس یک قاشق روغن دیگر می ریزیم. • این کار را تا تمام شدن مواد ادامه می دهیم و با افزودن دو لیوان آب در قابلمه را می بندیم و می گذاریم روی حرارت ملایم کاملاً بپزد. دست آخر سیب زمینی های ورقه شده را روی تاس کباب می ریزیم و با حل کردن رب گوجه فرنگی در نصف لیوان آب آن را داخل تاس کباب می ریزیم. • این غذا تا آماده شدن نباید آب داشته باشد بنابراین مرتب به غذا سر بزنید. به هنگام کشیدن غذا در دیس دقت می کنیم تاس کباب را با کفگیر پهنی که مواد را مخلوط و له نکند بکشیم. چاشنی این غذا، سبزی خوردن، دوغ محلی و ترشی تازه است. ↑ et. "تاس کباب | روزنامه اطلاعات" ( به انگلیسی ) . Retrieved 2023 - 05 - 10. • آشپزی استان اصفهان • آشپزی ترکی • خوراکی ها • خورش ها • خورش های ایران • خورش های ترکیه • غذاها • همه مقاله های خرد • مقاله های خرد • یادکردهای دارای منبع به زبان انگلیسی • صفحه های دارای پیوند مرده
میتونم بگم حدود ۳۵ سال پیش یادم میاد مادربزرگم به یک ظرف میگفت تسکباب ولی از جنس و شکل ظرف چیزی به خاطر نمیارم، چون حدود ۶ سالم بود.
به کباب کچل یا کباب بی مو گویند.
تاس کباب هم نام غذاست و هم نام ظرفی شبیه ماهی تابه که در قدیم از مس بوده است. در واقع تاس کباب نام ظرفی است که بر روی غذا گذاشته شده؛ به عبارت دیگر: تاس کباب ، ظرفی مسی شبیه ماهی تابه است و به هر غذایی که در آن آماده شود می توان گفت تاس کباب.
بازهم کلمات بدون ریشه و مثل قارچ از زمین روییده. . . تاس کباب در تورکی تبسی کبابی گفته می شود. تبسی در تورکی یعنی سینی کوچک، ظرفی که در آن گوشت و انواع مخلفات دیگر پخته می شود. : tepsi ( i. ) . K���k sini ... [مشاهده متن کامل]
Bir tepsinin alabileceği miktarda olan İ�inde b�rek, tatlı vb. pişirmeye yarayan, az derin, geniş, d�z kap Fincan, tabak, bardak gibi şeyleri taşımaya yarayan, derinliği olmayan, t�rl� b�y�kl�kte d�z kap: "Yanlarından, elindeki tepside boşlarla ortalık�ı bir �ocuk ge�mektedir. " - T. Buğra. İ�inde b�rek, tatlı vb. pişirmeye yarayan, az derin, geniş, d�z kap: "Bir k���k �ırak, koltuğunda pasta dolu bir tepsiyle dışarı �ıktı. " - S. F. Abasıyanık Fincan, tabak, bardak gibi şeyleri taşımaya yarayan, t�rl� b�y�kl�kte, derinliği olmayan d�z kap