قدمت تاریخ قهوه ( انگلیسی: History of coffee ) به روایت شفاهی به قرن ها پیش، در خاورمیانه بازمی گردد. گیاهان قهوه به صورت وحشی در یمن رشد می کردند و توسط عشایر به مدت هزاران سال، به طور گسترده مورد استفاده قرار می گرفتند. صومعه های صوفی یمن، از قهوه به عنوان یک مادهٔ تقویتی برای تمرکز حین عبادت، بهره می بردند. تا دههٔ ۱۴۰۰، برشته کردن دانه های قهوه روشی برای بهره بردن از مصرف قهوه نبود. در طول مدت کشت گیاه، دم کردن قهوه تنها برای کشیش و طبابت در نظر گرفته می شد؛ پزشکان از قهوه دم کرده برای بیمارانی که نیاز به بهبود عمل هضم غذا در سیستم گوارشی داشتند، استفاده می کردند، و کشیشان از آن برای هوشیار ماندن، جهت انجام تکالیف و امور کلیسا، در طی زمان طولانی در هنگام شب، بهره می بردند. [ ۱]
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلفwiki: تاریخ قهوه