تاریخ اسیا

دانشنامه عمومی

تاریخ آسیا. تاریخ آسیا را می توان به عنوان تاریخ جمعی چندین مناطق ساحلی حاشیه ای مجزا از قبیل آسیای شرقی، آسیای جنوبی، آسیای جنوب شرقی و خاورمیانه که توسط توده داخلی استپ اوراسیا در ارتباط است، مشاهده کرد.
حاشیه ساحل محل زندگی برخی از نخستین تمدن ها و مذاهب شناخته شده جهان بود که هر یک از این سه منطقه تمدن های اولیه را در دره های رودخانه حاصل خیز توسعه می دادند. این دره ها حاصل خیز بودند زیرا خاک آن جا غنی بود و می توانست بسیاری از محصولات را تحمل کند. تمدن ها در بین النهرین، هند و چین شباهت های بسیاری با یکدیگر داشتند و احتمالاً فناوری ها و ایده هایی مانند ریاضیات را تبادل می کردند. مفاهیم دیگری مانند نوشتار احتمالاً به صورت جداگانه در هر منطقه توسعه یافته است. شهرها، ایالت ها و سپس امپراتوری هایی در این مناطق دشت توسعه یافته اند.
منطقه استپ به مدت طولانی محل سکونت عشایر سوارکار شده بود و از استپ های مرکزی می توانستند به همه مناطق قاره آسیا برسند. بخش شمالی این قاره که سیبری قسمت اعظم آن را پوشش می دهد به دلیل جنگل های متراکم و توندرا نیز برای عشایر استپی قابل دسترسی نبود. این مناطق در سیبری بسیار کم جمعیت بودند.
مرکز و حاشیه کوه ها و بیابان ها جدا از هم نگهداری می شدند. قفقاز، هیمالیا، بیابان قره قوم و کویر گبی موانعی را ایجاد کردند که سوارکاران استپی فقط با دشواری می توانستند عبور کنند. در حالی که از نظر فنی و فرهنگی ساکنان شهر پیشرفته تر بودند، آنها می توانستند از نظر نظامی تعداد کمی اقدام کنند تا در برابر انبوهی از استپ های دفاعی دفاع کنند. با این حال، این دشت ها به اندازه کافی زمین های علف برای حمایت از نیروی اسب دوانی بزرگ نداشتند؛ بنابراین عشایری که در خاورمیانه ایالتها را فتح کردند، خیلی زود مجبور شدند با جوامع محلی سازگار شوند.
تاریخ آسیا می تواند تحولات اساسی در سایر مناطق جهان و همچنین رویدادهایی باشد که بر سایر مناطق جهان تأثیر گذاشته است که شامل تجارت جاده ابریشم است که فرهنگ، زبان، ادیان و بیماریها را در کل تجارت افرو - اوراسیا گسترش می دهد. پیشرفت مهم دیگر نوآوری باروت در چین قرون وسطایی بود که بعدها توسط امپراتوری باروت اسلامی، عمدتاً توسط مغولان و صفویان ساخته شد که با استفاده از اسلحه منجر به جنگهای پیشرفته ای شد.
از پادشاهان زن در تاریخ آسیا میتوان به ملکه ژاپن امپراتریس جینگو، وو زتیان از چین، پوران دخت از ایران، ملکه سئون دئوک و ملکه جین دئوک از شاهنشاهی شیلا نام برد.
عکس تاریخ آسیاعکس تاریخ آسیاعکس تاریخ آسیاعکس تاریخ آسیاعکس تاریخ آسیاعکس تاریخ آسیا
این نوشته برگرفته از سایت ویکی پدیا می باشد، اگر نادرست یا توهین آمیز است، لطفا گزارش دهید: گزارش تخلف

پیشنهاد کاربران

بپرس